≫ 

Svako ko kupi Tesla veš mašinu na poklon dobija dovoljno praška i neće morati da ga kupuje 1 godinu

U periodu od 3. 12. 2018. do 31. 01. 2019 svi kupci Tesla klasičnih i kombinovanih veš mašina koji registruju svoju kupovinu, sebi obezbeđuju veliki poklon.

  • 0

Brend Tesla svim kupcima Tesla veš vašina obezbeđuje besplatnu godišnju zalihu Duel praška za veš.

Svako ko kupi Tesla veš mašinu ili kombinovanu mašinu za pranje i sušenje veša na poklon dobija 24 kilograma praška za veš, što je dovoljno za bezbrižno pranje veša u toku jedne cele godine.

Uz kupovinu Tesla veš mašine odmah na poklon dobijate 6kg od ukupno 24kg Duel praška za veš, dok je za ostalih 18kg neophodno da registrujete svoju kupovinu na https://teslapoklanja.com/.

Registracijom na sajtu i dostavljanjem fotografije fiskalnog računa kao dokaza o kupovini, brend Tesla će nastaviti da vam potom, od dana kupovine, na svaka 3 meseca šalje po 6kg praška za veš.

Ukupna količina je 24kg praška, što je prema proceni proizvođača Duel praška, prosečna potrošnja praška za veš za jednu porodicu u Srbiji tokom godinu dana.

Tesla veš mašine obezbeđuju miran rad, bez vibracija i pomeranja uređaja. Uz izdržljivu šasiju i praktična tehnička rešenja, kupci će biti zadovoljni malim troškovima održavanja čak i nakon isteka garancije od 5 godina.

Foto: Marko Jovanović

Iz ponude se izdvaja model Tesla WF 81490 M koji izuzetno štedi energiju (A+++AA klasa) sa preporučenom maloprodajnom cenom od 34.990 dinara.

Preporučene maloprodajne cene Tesla veš mašina se kreću od 21.990 dinara pa do 49.990 dinara - u zavisnosti od modela za koji se odlučite.

Tesla veš mašine odlikuju brojne napredne funkcije koje su do sada bile uglavnom rezervisane za skupe premijum modele. Između ostalog to su miran rad bez vibracija i šetanja mašine, opcija za lakše i efikasnije uklanjanje fleka, opcija za efekat ručnog pranja zahvaljujući kojoj odeća duže traje.

Inovativna 3 vodena toka, kao i kombinovani način pranja koji integriše gnječenje, stiskanje i ispiranje, dovodi do promene jednostavnog modela tradicionalne veš mašine, perfektno rešavajući probleme kao što su nekvalitetno pranje, dugi programi pranja i niska efikasnost pranja.

Brend Tesla stvoren je po ugledu na viziju Nikole Tesle, u kojoj tehnologija ne treba da bude privilegija manjine, već svakodnevica za većinu.

Foto: Marko Jovanović

Po ugledu na ovu viziju budućnosti u kojoj su dobrobiti od naprednih tehnologija dostupne svima, kompanija Comtrade je odlučila da lansira Tesla belu tehniku „za svaki dan i svaki dom“.

Ovi pristupačni uređaji uključuju veliki izbor modela koji štede energiju, uklapaju se u svaki prostor, dolaze sa funkcijama koje olakšavaju svakodnevnicu i obezbeđuju izuzetnu servisnu podršku, uz 5 godina garancije.

Tesla veš mašine možete kupiti putem onlajn kupovine u Gigatron i BC Group, Tehnomaniji, Metalcu kao i u bolje opremljenim prodavnicama tehnike širom Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA