≫ 

4 horoskopska znaka kojima poslednji Mladi Mesec ove godine u decembru menja živote iz korena

Poslednji Mladi Mesec ove godine izaći će na nebo 7. decembra

  • 8

Početak poslednjeg Mladog Meseca je sutra i time se završava jedna etapa u staroj 2018. godini i stvara podloga za pripremu za novu 2019. godinu, ali uz brojna iznenađenja za sve pripadnike Zodijaka.

Mladi Mesec ima tu snagu da utiče na sve znakove u određenoj meri, pa je tako za neke vreme da započnu nešto novo, okončaju staro i da nastave dalje. Pojedini znaci će biti pod većim uticajem od ostalih i imaće viš eenergije da utiču na promene.

Strelac

Foto: Shutterstock

Bićete inspirisani da se posvetite sebi. Posvetite vreme svom izgledu i nezi kako biste podigli vaše samopouzdanje. Počastite sebe nekim tretmanom kod kozmetičara jer ste zaslužili da se opustite. Pažnju usmerite na vaš izgled i ako možete priuštite sebi masažu.

Blizanci

Foto: Shutterstock

Spremite se za neke nove stvari! Možete da očekujete nešto novo u ljubavi i vezama, ali i nove šanse vezane za posao. Odazovite se svim pozivima kojima možete za novogodišnje pertijanje jer ćete tako imati mnogo mogućnosti da upoznate nove i uticajne ljude. Što se više otvorite okolini to su vam veće šanse da pronađete ono što tražite.

Devica

Foto: Shutterstock

Vama su sada u centru pažnje porodica i dom. Moguće je da vam predstoji neka selidba, renoviranje doma ili rad na unapređenju porodičnih vez ai odnosa.

Ribe

Foto: Shutterstock

Dobra vest j eda će se vaš naporan rad isplatiti! Ljudi na vašem poslu obraćaju pažnju na vas i spremni su da vam pokažu koliko cene vaš trud. Imate mogućnost za napredovanje u karijeri pa uživajte u ovoj sezoni. Sada ćete mnoći da se hvalite pred porodicom na okupljanjima za praznike.

VIDEO: Ovo su tri najbogatija horoskopska znaka

(Telegraf.rs/bustle.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika...

    6. decembar 2018 | 17:08

    Ne zelim da se bilo sta menja, meni je ovako dobro..

  • Marijana Bakov

    6. decembar 2018 | 14:20

    Sve ste mi pogodili.Za dve nedelje selim se u novi dom i pocinjem zivot iz pocetka.

  • Ika...

    6. decembar 2018 | 22:23

    Lepota..hvala,zellim svako dobro i ja vama i svima ostalima..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA