≫ 

Četvrtak je mali petak: "Za 72 sata sam spavala samo 12, izlazila sam i išla na posao, a samo zbog ovog izdržavam taj tempo"

Noćni izlasci ne moraju da budu nemoguća misija kada ste zaposleni i radite puno radno vreme

  • 5

Ako ste se uvek pitali kako to ljudima polazi za rukom da izlaze, zabavljaju se, opijaju i ipak stižu da odu na posao i budu funkcionalni narednog dana - imamo odgovor za vas.

Suzana je zaposlena i radi 5 dana u nedelji, a pri tom je subota njen radni dan.

- Obožavam da izlazim, a kad sam se zaposlila apsolutno mi nije padalo na pamet da odustanem od tog načina života i da se zatvorim u kuću tokom vikenda.

Moguće je izlaziti, piti i raditi. Foto - Ilustracija: Pixabay

Umesto da se lišavam provoda i zabave, našla sam način da izlazim tri noći zaredom i da pri tom mogu da radim posao bez problema i budem funkcionalna.

Prvo veče kada izlazim je četvrtak. Tog dana ne idem na trening u teretanu i ne trošim se mnogo fizički. Jedem dobro za ručak, a pošto stignem kući istuširam se i odremam nekih sat vremena. Spremam se i izlazim iz kuće oko 23 sata jer ranije stvarno nema smisla. Ograničim sebe na tri pića, jer ipak ne želim da sutra imam mučninu i vrtoglavicu i obavezno se taksijem vraćam kući najkasnije u 4 sata ujutru. Spavam do 7 i onda se spremam za posao.

Petkom isto nema treninga, a kako je kraj nedelje ljudi su opušteniji. Opet ista rutina kad dođem kući: tuširanje, jaka večera sa dosta masti kako bih podnela alkohol i dremka od sat vremena. Nakon provoda obavezno popijem minimum litar vode i jednu šoljicu kafe kako bih izbacila alkohol iz organizma i bila sposobna da radim sutra 8 sati.

Opet sam spavala samo tri sata i čim se probudim obavezno popijem malo mineralne vode da smirim želudac i budem spremna za posao. Volim subotu jer znam da ne moram da se ograničavam ni kada je piće u pitanju ni vreme koliko ću da ostanem u gradu. Obično tada ostanem do jutarnjeg prevoza ako se ne vraćam taksijem i onda spavam do nedelje u podne.

Pijte i provodite se, ali samo ovako. Foto-ilustracija: Profimedia/Cultura RF

Ako neko kaže da nije moguće raditi i izlaziti, onda ne zna pravi način da se pripremi za izlazak.

Ključ je u pravoj ishrani koja treba da bude malo jača i masnija, tako da se ne lišavate pljeskavica i bureka, dosta vode kada dođete kući i obavezno jedna šoljica kafe ili limunade. Ja volim da dremnem posle posla tako da je i to super priprema za organizam jer ćete biti budni veći deo noći, savetuje Suzana.

VIDEO: Da li ste imali burnu subotnju noć? Ako jeste, ovaj napitak će vas podići na noge posle prvog gutljaja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    6. decembar 2018 | 20:19

    A izlasci u kafic i kad sednu za sto niko nisakim ne razgovara nego svako tipka svoj tel,danas kafici ko svitci, mobilni obasjavaju ceo ambijent

  • Srdjan

    6. decembar 2018 | 20:28

    A sexa nigde, svi na instagramu u fullu zive, za druge

  • Gost

    6. decembar 2018 | 20:02

    E živote tužan li si.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA