Još! Ribice u novom, redizajniranom pakovanju!

Ako niste smarači, mislite da ste dovoljno kul, živite brzo i nemate vremena za gubljenje... onda imamo vest za VAS! JOSH! RIBICE stižu u modernom, redizajniranom pakovanju i nude vam praktična pakovanja za „uz put”

  • 1

Foto: Promo

Za vas koji ne volite da eksperimentišete, RIBICA je ostavila svoj dobro poznati SLANI ukus, ali dodala u svoj portfolio i prefinjeni ukus Italije – RIBICE SIRANE sa dodatkom parmezana. Za one hrabre i kul, RIBICA je spremila neponovljivi ljutkasti ukus – KJUT BUT LJUT uz dodatak ljute papričice.

Uz ove novitete, JOSH! Ribica je odlučila i da se obrati svojim potošačima putem Vajbera i zanimljivih stikera koji opisuju i daju odgovore na razne svakodnevne situacije.

Foto: Promo

I zato od sada, odgovore svojim prijateljima možeš da pošalješ i kroz poruke kao što su - „Gde si smaraču“, „Smarači stop!“, „Al’ si se upecao“ i mnoge druge svakodnevne izraze kojima ispunjavate svoj dan.

Čujemo se i vidimo JOSH!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA