≫ 

Kineski horoskop otkriva koje godine života će vam biti najsrećnije

Kineski horoskop se dosta razlikuje od regularnog horoskopa

  • 0

Ni sreća ni nesreća ne mogu stalno da prate iste ljude, pa tako je svake godine i horoskop drugačiji kada su u pitanju povoljne ili nepovoljne životne prilike.

Pred nama je 2019. godina, a evo šta nam ona donosi po prognozama kineskog horoskopa.

Ali prvo, pogledajte tabelu i saznajte šta ste u kineskom horoskopu.

Pacov

Polako sa parama kojih ima, ali mogu i da nestanu. Foto: Pixabay

Za Pacove, godina Zmaja znači dobru sreću i uspeh u kojima ćete izlaziti kao pobednik. U godini vola oni mogu da postignu veliki uspeh u karijeri, a sreća ih prati još od tinejdžerskih dana.

Vo

U godini Pacova sve ide kao po loju, a svaku lošu sreću okrenućete u vašu korist. U godini Zmije imaćete dobru sreću i bogatstvo kao i karijeru. Srećno doba počinje od vaše 25. ili 26. godine života.

Tigar

Velika sreća prati vas u godini Svinje, a sve ide dobro i u godini Konja kada imate šanse da napredujete u karijeri. Ništa ne polazi po zlu ni u godini Psa, a vaše srećne godine počinju sa 30.

Zec

U godini Psa bićete blagoslovljeni i imaćete mnogo sreće u svakom aspektu. U godini Ovce, očekujte unapređenje, dobru trgovinu i dobitak u bogatstvu. Sreća vas najviš eprati od 28. do 33. godine.

Zmaj

OIpustite se i uživajte u sreći. Foto: Pixabay/Myriams-Fotos

Godina Pacova donosi dobre prilike. U godini Petla sve će ići dobro i imaćete dosta para. Sreća vas pogađa jako rano, obično između 16. i 18. godine života.

Zmija

Sve će vam ići od ruke u godini Vola. Iz perspektive feng šuija i numerologije sreća vam dolazi sa 26 godina.

Konj

U godini Tigra imaćete priliku za napredovanje, bogaćenje i karijeru. Dobra sreća počinje da vas prati sa 16 i 17 godina pa se potrudite da je zadržite.

Ovca

U godini Zeca imate najviše para, posla i uspeha u karijeri. Kako vam sreća dolazi tek sa 35 godina imaćete uspeha kasnije u životu u odnosu na druge ljude.

Majmun

Sve vam ide od ruke. Foto: Pixabay.com

Uspeh vam je zagarantovan u godini Pacova, a kkako ste srećnik od 21 godine potrudite se da zadržite zvezdani fokus na sebi.

Petao

Tokom godine Vola, imate odlične prilive novca i nije vam teško da sve što zaradite duplirate. Obično sreća prati Petlove od 26 godine i to 3 do 5 godina, a ponekad i do kasnijih 30.

Pas

Godina Zeca garantuje vam dobre prilike kada će vam sve ići od ruke i pratiće vas vaša srećna zvezda. Imate priliku da budete srećni i da uspete u poslu posle 32. godine

Svinja

U godini Tigra oni koji su rođeni u znaku Svinje imaju uspeha u poslu i dobijaju novac iz više izvora. U godini Ovce imate priliku da uspete u poslu i steknete reputaciju, a sreća vas prati od 32. ili 33. godine.

VIDEO: Pet horoskopskih znakova koje čeka neverovatna 2019. godina

(Telegraf.rs/yourchineseastrology.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA