≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR: Koga će partner iznenaditi bračnom ponudom, a koga šef unapređenjem?

Zakoračili smo u Novu 2019. godinu

  • 0
horoskop Ljubavne kombinacije ovih horoskopskih znakove se uvek tragično završe Foto: Pixabay.com

Sa početkom Nove godine, očekuju nas i nove i dobre prilike, a evo šta su nam za mesec januar predvideli astrolozi u novom mesečnom horoskopu.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

POSAO: Ovaj mesec jeste inspirativan za vas jer se krećete i više nego što treba. Iako vaš vladar Mars polako napušta vaše dvanaesto polje misterije, psihološkog zdravlja, on dalje korača u prvo polje vaše sazvežđe i predstavlja vašu ličnu energiju. Svakako da će vam se ukazati prilika da imate pored sebe uticajnu osobu (može biti i ženskog pola) koja doprinosi na kvalitetu posla i zarade. Sunce u Jarcu će doneti nove ideje i kontakte sa uticajnim ljudima. Verovatno ćete uspeti da se organizujete i na put koji vam može dati preokret u celom poslovanju do kraja meseca. Eklipsa sunčeva može biti veoma dobra za vaš nov početak. Novac očekujte uglavnom pred velike praznike. Saradnja sa Strelcem, Vagom, Jarcem ili Rakom može doneti dosta novca.

LJUBAV: Vi se uvek pitate da li će vam se nešto desiti, neka nova iznenadna i neobjašnjiva ljubav. Niste daleko od istine ali ovo se isključivo odnosi na slobodne pripadnike sazvežđa. Ovan prve dekade može da računa na novo poznanastvo sa osobom iz sfere ekonomije ili informatike, druga dekada je malo problematična jer očekuje uvek nekog posebnog partnera, koji teško da će tek tako da se pojavi. Dok treća dekada ima više smisla za humor, pa će svako poznanstvo da pretvori u prijateljstvo, ukoliko ne uspe u ljubavi. Druga polovina meseca karakteristična za sve koji su u braku ili vezi, gde moraju da preispitaju svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi, bešika. Grlo vam je opterećeno ako se bavite poslom gde se traži veština govora.

Na sledećoj stranici saznajte šta sve u januaru očekuje Bikove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA