VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU: Zvezde otkrivaju ko će imati sreće na pretek, a kome neće faliti ljubav i novac

Astrolozi najavljuju veoma zanimljivu godinu

  • 2

Pripremite se za vožnju zvanu 2019. godina - poručuje godišnji horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

POSAO

Imate ideje u vezi sa novim projektima, ali osoba zadužena da odradi svoj deo posla kasni ili je takav sticaj okolnosti. Odlaže se završetak procesa, koji je započet i nikako da se završi. Ako se bavite privatnim poslom, zamrznuta situacija nije pomogla da se bilo šta promeni. Ili ćete pristupiti reformi ili završiti ono u šta ste u poslednje vreme ulagali. Nećkanju nema mesta! Neophodno je da razumete da se ništa nije urotilo protiv vas, već da ste u procesu koji ima zadatak, da poništi nešto zastarelo i da stvori nešto novo. A kako ste zatvoreni, pomalo kofuzni i niste voljni da sarađujete, okolnosti vas teraju da istupite iz reda, šablona od uobičajenog i onoga što smatrate da je normalno. Ključne reči su reforma, promene, a spovešćete ih hteli vi to ili ne, doduše malo kasnije! Sarađujte sa univerzumom, posmatrajte šta je neophodno da prihvatite ili od čega da odustanete.

LJUBAV

Znak koji možemo s pravom nazvati kraljem strasti i požude. Voli da se poigrava sa svojim, ali i tuđim osećanjima, jer mu Mars daje upravo takvu energiju. Vi se uzbudite pri samoj pomisli na nežnost i seks. Kako je muškarac u duši lovac, uzbuđuje ga kada se partnerka poigrava sa njegovim strpljenjem i izmiče mu kao plen. Žena je vrlo drska i dominantna i u seksu tačno zna šta želi. Ona sama odabira jake i moćne muškarce. Na pomolu je veza sudbinskog karaktera, zaljubićete se zahvaljujući partnerovoj nežnosti i pažnji. Bićete vrlo ranjivi, pa i zbog sitnice možete da odreagujete povlačenjem u sebe. Dolazite u situaciju da preispitujete svoje i partnerove postupke i zaključujete da ste Vi napravili grešku pri komunikaciji. Savet je da se nikako ne uzbuđujete povodom toga i da ne dozvolite da vas to odvede u depresiju.

ZDRAVLJE

Više ćete vremena posvetiti brizi o drugima. Dopustićete da vas tuđe brige iscrpe i oduzmu vam energiju. Jasno postavite granice prema drugima, u protivnom ćete biti iscrpljeni. Obratite pažnju da ne preterate sa hranom. Pojaviće se problemi sa zadržavanjem vode u organizmu. Ako ste odlučili da napravite zaokret i počnete redovno da vežbate, nemojte na početku preterivati. Dajte telu vremena da stekne kondiciju. Šetajte i boravite što više pored vode, jer će vam to neizmerno prijati. Čak ne bi bilo loše i da živite negde blizu jezera ili reke, mora. Povedite računa o urigenitalnom sistemu, grudima. Može vas mučiti depresija, povlačićete se u sebe. Preterano bavljenje sobom, kao i prevelika samokritičnost ne može vam doneti ništa pozitivno. Potrebno vam je društvo vaših najmilijih!

Pogledajte šta očekuje Bikove u 2019. godini.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    30. decembar 2018 | 22:02

    Nije mi jasno ko još veruje u hororskop.

  • Bik

    31. decembar 2018 | 22:12

    No kako pretnje i upozorenja biku, sta god da je hvala, a eto ja ne verujem da se citav univerzum okrenuo peotiv nas. Bik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA