≫ 

Najsrećniji mesec za svaki horoskopski znak: Vagama će sve krenuti aprila, a Vodolije će februara skakati od zadovoljstva

Sada ćete znati šta vas tačno čeka u ovoj godini i kada ćete u potpunosti moći da se opustite

  • 4

Horoskop otkriva koji će vam mesec biti najsrećniji tokom 2019. godine i kada je pravo vreme za uživanje. Sada vam ostaje samo da sačekate svoju priliku da se nasmejete od srca.

Sreća je relativna stavr, ali se tačno zna koji mesec će za koji horoskopski znak biti oličenje prave sreće.

Evo kada ćete biti potpuno ispunjeni i puni života.

Ovan

Ovan će morati da sačeka proleće da bi se sve pokrenulo za njega, od samopoudanja do zavodljivosti.

April je mesec kada Ovna očekuju velike stavri. Tada će on pucati od samopoudanja i imaće poverenje u svaki svoj potez, a to jednostavno mora da mu se isplati. Biće sposoban i za veliki manevar u svojim osećanjima, pa mu osmeh neće silaziti sa lica.

Bik

Ako mu nedostaje njegova osnovna osobina, a to je kreativnost, ona će mu se vratiti u velikoj meri u septembru 2019.

Tada će Bik imati veliku prednost u odnosu na svoje rivale i sve će mu polaziti za rukom. Njegovoj sreći neće biti kraja kada ga i partner podrži u svemu što radi, jer to je ono o čemi Bik oduvek mašta.

Foto: Pixabay.com

Blizanci

Maj će biti posebno dobar mesec za Blizance, pogotovo kraj ovog meseca. Tada će sve procvetati.

Ukoliko se i na sekund bude osećao loše od početka godine, sve će zaboraviti kada nastupi ovaj blagodetni period. Krajem maja, negde oko 30, Blizanac će upoznati ljubav svog života i otpočeti jednu strasnu vezu.

Rak

Rak ima čak dve šanse za srećan mesec. Onako kako može dobro da prođe u julu, isto tako se to ponavlja u septembru.

Ipak, ova dva meseca će se znatno razlikovati, jedan će biti kao stvoren za ljubavnu romansu, do će drugi biti oličanje poslovnih prilika koje se nikako ne propuštaju. U svakom slučaju Rak će se baš ovajditi u 2019.

Lav

Lavova sezona je tokom leta i to se zna. Međutim, ove godine će iatri priliku da zablista odmah na početku, odnosno još u toku samih praznika.

Februar je mesec tokom kojeg će se slavlje koje se dešavalo nastaviti, samo na ličnom aspektu. Sa toliko energije će zračiti Lav da mu neće odoleti ni partneri iz firme, ni partneri iz ljubavi. Čak će i zdravlje biti na zavidnom nivou.

Foto: Pixabay

Devica

Za Device se sve vrti oko njihovog rođendana, pa će tako Septembar biti njihov najsrećniji mesec.

Perfekcionizam će i dalje biti prisutan, ali će se događaji ređati tako da ništa, ali baš ništa, neće imati potrebu da ispravljeju. Moći će jednostavno da uživaju i da se napokon opuste.

Vaga

I Vage će morati da sačekaju do proleća da im krene u životu. April je mesec o kojem će se napokon osetiti kao svoji na svome, potpuno slobodni da rade i zarade, vole i budu voljeni.

Vage očekuje baš velika ljubavna priča u aprilu, koja će ih pokrenuti na svim drugim poljima života, a to nimalo nije lako. Naime, oduvek su se oslanjali samo na svoju energiju, pa će ovo biti prvi put da uzimaju više nego što nude i svideće im se to.

Škorpija

Škorpija će morati da sačeka do samog kraja leta da se dokopa svoje sreće, ali onda kad je ščepa iskoristiće je u potpunosti.

Kraj avgusta je vreme kada će sve karte biti u Škorpijinim rukama i oni će moći da ih iskoriste onda kad im to bude najviše prijalo. Harizma koja će biti pojačana će im doneti mnogo ljubavnih avantura, a to je ono što ovaj znak održava u životu.

Foto: Pixabay

Strelac

Za Strelca je početak sve u životu, pa kad ga sreća potera na početku godine on ima utisak da će mu se tako i nastaviti. Ovoga puta mu se želja ostvaruje i njegov najsrećniji mesec je Januar.

Kada se Venera i Jupiter udruže tokom ovog meseca, Strelcu će se otvoriti svi putevi, pogotovo ljubavni. Čak će ga sreća bolje služiti nego razum, jer će donositi neke neobične odluke, alisve će se okretati u njegovu korist.

Jarac

Jarac može, takođe, očekivati veliki napredak, sreću i mogućnost uživanja početkom godine, odnosno već za doček. Takav trend će se nastaviti duž celog meseca. Sve što su poželeli, nekako će im se ostvariti.

Ako je postojala sumnja u to da će se razboritost ovog znaka isplatiti, sada je ona u potpunosti otkonjena, jer 2019. je počela i Jarčevima je baš krenulo u životu.

Vodolija

Vodolije, vi ne bi trebalo da spavate do drugog meseca u godini. Februar će vam doneti mnogo razloga za slavlje, a vi ćete to iskoristiti svim silama.

Okružićete se ljudima koje volite i imaćete mnogo inspiracije da pomažete svetu oko sebe što vas definitivno čini najsrećnijom osobom na planeti. Zračićete tako da svako može da primeti vaše zadovoljstvo.

Foto: Profimedia/Tetra Images

Ribe

Ribe, i vi ove godine dobijate dve šanse za sreću. Februar je vaš mesec i on će vam prirodno doneti oseh na lice koji vam je falio zadnjih meseci dok ste se borili sa bitnim stvarima u životu.

Pored februara, sreća će vas pratiti i u julu. Sunce i toplo vreme će samo raspaliti vašu maštu, a ono što je važno je da će vam stvari polaziti za rukom nekako spontano i kao da vam je to baš svakodnevica.

VIDEO: Pet horoskopskih znakova koje čeka neverovatna 2019. godina

(Telegraf.rs / bustle.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA