Ova 3 horoskopska znaka čeka nedelja kakvu će pamtiti ceo život

Pogledajte kako ćete vi proći ove nedelje

  • 2

Horoskop vam donosi dešavanja za ovu nedelju, a ona će za tri horoskopska znaka biti prilično uzbudljiva. Evo da li ste i vi među njima.

Sezona Jarca se završila. Sunce je ušlo u Vodoliju i sada nas tek očekuje "žurka".

Ipak, početak Vodolijinog vladanja će najviše pogoditi tri horoskopska znaka, a to su Blizanci, Vaga i Vodolija.

Evo šta ih čeka.

Blizanci

Vreme je da raširite vaša krila i da poletite slobodno kao ptica.

Ako ste imali emocionalnih poteškoća u poslednje vreme, napokon možete da se nadate da ćete izaći iz te mračne zone. Sunce ulazi u vašu devetu kuću avanture i to će vas pokrenuti. Toliko radite na sebi i svom samopouzdanju da ste spremni da krenete na potpuno nov put.

Ovo je vreme i da naučite nešto novo i da istaknete ideje koje niko ne bi očekivao od vas. Spontano ćete postati osoba otvorenog uma, ali ćete ipak zbuniti svoju okolinu. Prigrlite sve mogućnosti koje vam univerzum nudi i ne plašite se da napravite prvi korak. Dakle, ostavite strahove iza sebe i koračajte napred uzdignute glave.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Vaga

Upotrebićete sve svoje umetničke moći da ostvartite ciljeve.

Ostavljate za sobom mir i tišinu, jer Sunce ulazi u vašu petu kuću zabave i zadovoljstva. Ovo će za vas biti gotovo najuzbudljivije doba godine, jer jedina odgovornost koju imate je da budete prisutni i da sarađujete sa univerzumom. Imate priliku da se pokažete u svom ppunom sjaju i iskoristite to. Ne analizirajte situacije, već ako se osećate dobro dozvolite sebi i da budete dobro. Sve što radite, osećajte se udobno i poštujte sebe iznad svega.

Vaš zadatak je da kreirate svoju umetnost, a to ne mora nužno da bude slikanje, pevanje ili sviranje. Umetnost je pomeriti svoje granice u svakom smislu i nadmašiti očekivanja. Vi ste potpuno spremni za to i zvezde su na vašoj strani.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Vodolija

Napokon ćete se podsetiti ko ste vi u stvari.

Poznati ste po svojoj jedinstvenosti, a to mnogi ljudi jako teško prihvataju vaš ekscentrizam. Vi ste neprekidni izvor mudrosti i to će sada doći do izražaja jer Sunce ulazi u vašu prvu kuću ličnosti. Moći ćete da naučite da volite sebe i dok ste na visinama, ali i dok padate.

Sada kada ste u centru pažnje, mogli biste sebi da oprostite neke greške koje ste napravili i da ostavite teška vremena iza sebe. Nema potrebe da se mučite kad imate dovoljno prostora da uživate u svojim kvalitetima i da se okrenete humanoj strani sebe koja vam je nedostajala. Dobro zapamtite sve što ste naučili iz iskustva, ali dozvolite sebi da krenete dalje i da se opustite u udobnosti vremena koje vas očekuje.

(Telegraf.rs / elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    21. januar 2019 | 21:38

    Sezona jarca se nikad ne zavrsava. Oni traju. U mislima, secanjima, snovima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA