≫ 

Horoskop otkriva kako da okrenete u svoju korist sezonu Vodolije

Možete baš vi biti pobednik u narednih mesec dana

  • 0

Sezona Vodolije je već odavno počela. Ako se ne snalazite baš najbolje u njoj, horoskop vam nudi načine kako da ovaj period okrenete u svoju korist.

Ne prija svima sloboda uma i ekscentrizam koji donosi sezona Vodolije.

Zbog toga je važno da znate kako najbolje da se snađete dok je Sunce u Vodoliji, pa čak i da dovedete sebe u stanje potpune sreće i zadovoljstva.

Evo šta vam je činiti da biste se bar do sredine februara osećali dobro.

Ovan

Imate veliku želju da budete broj jedan, ali sezona Vodolije vas navodi na timski rad. Nije loše da se oprobate i u kooperativnom odnosu i da naučite da prećutite stvari i tako pobedite i sebe i druge. Izražavanjem vaših veština u krugu kolektiva možete imati zagarantovano ostvarenje vaših ciljeva.

Foto ilustracija: Shutterstock

Bik

Sunce se u ovom trenutku kreće kroz vašu desetu kuću karijere i vi ćete se okrenuti od već isprobanih principa i utabanih staza. Iako ste rizikovali i ranije u životu, ispostaviće se da vam tek sad to koristi. Volja da razmišljate na drugačiji način će definitivno biti nagrađena od vaših nadređenih.

Blizanci

U ovom periodu je aktivna vaša deveta kuća avanture i šireg učenja. To se predivno uklapa sa vašom vazdušastom prirodom. Mogli biste ovaj period da iskoristite da otputujete negde gde do sada niste bili ili da bar požrtvovano učite strane jezike. Sledite svoj instinkt jer vi uvek idete za onim što je dobro.

Rak

Dok Sunce obitava u vašoj osmoj kući seksualne i emocionalne intimnosti ne bi bilo loše da se predate svojoj srodnoj duši, odnosno partneru sa kojim ste trenutno. Ukoliko ste slobodni, bilo bi dobro da proširite krug ljudi koje viđate i tu ćete pronaći nekog sa kim možete da se prepustite romantici.

Foto ilustracija: Shutterstock

Lav

Aktivna vam je sedma kuća partnerstva, pa ćete imati priliku da preispitate ulogu u vezi u kojoj ste ili u ljubavi koja vas opseda. Rešenja koja tražite ne moraju nužno biti tradicionalna, iako ste vi na takva navikli. Dajte sebi malo slobode. Nekonvencionalno ponašanje bi čak moglo i da vam prija i da obnovi strasti.

Devica

Vaš neslužbeni hobi je traženje načina da ostanete zdravi. To će vam sad ići od ruke i savet je da se na to fokusirate jer Sunce prolazi kroz vašu šestu kuću nege i rutine. Umesto starih treninga je bolja opcija da se prepustite wellnessu i da tako pokušate da odnegujete i svoju spoljašnjost i svoju unutrašnjost.

Vaga

Trenutno vam se "trese" peta kuća romantike, što je za vas samo dokaz da treba da živite najbolje što znate i to punim plućima, jer ste i inače potpuno usredsređeni na ljubav. Založite sve što imate u veliku ljubavnu priču i nemojte se plašiti, jer će to možda biti ono za do kraja života.

Foto ilustracija: Shutterstock

Škorpija

Sunce ulazi u vašu četvrtu kuću porodice i vama bi bilo najbolje da se sada pozabavite dekorisanjem prostora u kojem živite. Verovali ili ne, vi ćete se baš dobro osećati dok sređujete stvari oko sebe, jer to na neki način znači da ste spremni da sredite i svoje emocije.

Strelac

Niakada vam nije bio problem da kažete kako se osećate, pa neće ni sada dok Sunce prolazi kroz vašu treću kuću komunikacije. Međutim, krajnje je vreme da razmišljate strateški i da se kontrolišete kada, gde i kome izražavate svoje stavove, jer možda nećete imati priliku da popravite ono što se pokvari.

Jarac

Prepoznavanje uspeha je vaša krajnja igra, ali vam ne smeta ni finansijska pozadina u svemu tome. Dakle, pošto je aktivna vaša druga kuća prihoda, možete se skoncentrisati samo i isključivo na zaradu. Verujte, nećete biti loša osoba zbog toga, jednostavno vam se tako namestilo u životu.

Foto ilustracija: Shutterstock

Vodolija

Vi sada vladate i Sunce je u vašoj prvoj kući ega. To znači da će sva vaša izbirljivost, ekscentričnost i humanost doći do izražaja. Najvažnije je da se ne sputavate, jer možete ostvariti velike ciljeve kad se oslobodite stega.

Riba

Istraživanje duboko emotivne i duhovne strane života je vaša druga priroda, a sada kad je Sunce u vašoj dvanaestoj kući duhovnosti vi imate svu širinu da obuhvatite i prošle i sadašnje i buduće događaje i da proanalizirate situaciju. Iz toga ćete izvući mnoge pouke i pripremiti se za ono najlepše što vam tek predstoji.

VIDEO: Ona je astrolog 10 godina, najviše je pitaju za ljubav i posao

(Telegraf.rs / horoscope.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA