≫ 

Horoskop najavljuje veliku borbu: Evo za koga će ovo biti teška nedelja

Zvezde će se ove nedelje nekom poklopiti, a nekom doneti velike muke

  • 0

Horoskop otkriva ko će se ove nedelje prilično namučiti da ostvari svoje ciljeve. Zvezde jednostavno za trei horoskopska znaka nisu baš najbolje raspoređene.

Ova nedelja neće nikome biti baš laka, ali tri znaka će se baš napatiti.

Naime, dolazi do ekstremne enrgije koja ne može da prija zato što Mars, planeta primarnih instinkata i borbe, formira konfliktni kvadrat sa Plutonom, planetom mračnih istina i emocionalnih ekstrema.

Evo kome će to najgore pasti.

Foto: Shutterstock

Ovan

Ovnovi će ove nedelje osećati pritisak na svojim leđima i misliće kako moraju iznova da se dokazuju.

Mars je vaša vladajuća planeta i samo tako se kreće kroz vašu prvu kuću ega. To vas neizbežno obogaćuje energijom, koja vam može pomoći da prođete kroz ovo čudno vreme. Upravo ta energija će vam dobro doći u želji da ostavite vaše "srce na terenu", odnosno da obeležite sve što uradite. Ali sa druge strane, Mars je planeta agresije i kako je u konfliktnom kvadratu sa Plutonom, koji predstavlja i podzemni svet i sve nevidljive stvari, vaš ego se može osećati prilično potreseno i nestabilno ove nedelje.

Ova energija može da se doprinese da se osećate ugroženim i osetljivim, ali bićete ohrabreni da se borite i izvučete. Dozvolite da ovo bude vaša motoivacija, ali ne dozvolite da vas kontroliše.

Foto: Shutterstock

Bik

Bikovi će ove nedelje biti blokiranih osećanja, što je za njih veoma loše.

Mars, kao planeta akcije i sirove želje prolazi kroz vašu dvanaestu kuću duhovnosti. Ovo može da učini da budete zbunjeni kada su vaši instinkti u pitanju i može da vas blokira da ih pokrenete. Vaše primarne emocije će biti zaglavljene, pa ćete biti zatočeni u sebi i nećete moći da se oblikujete prema spoljašnjem svetu i događajima. Kada Mars formira konfliktni kvadrat sa Plutonom, planetom potencijalnog stvaranja i uništenja, vaše emocije će postati sve jače, tako da ćete mnogo teže upravljati sa njima.

Pobrinite se da nađete način da izrazite svoja osećanja i da ih usmerite u pravom smeru kako vam se ne bi vratila kao bumerang. Takođe, zatvaranje u sebe vas može samo lagano "ubijati".

Foto: Shutterstock

Lav

Lavovi se mogu osećati kao da je za nih došao kraj sveta.

Vi ste generalno nervozniji jer je sezona Vodolije koja vama nikako ne prija. Sunce je u vašoj sedmoj kući partnerstva, a to znači da ste otvoreniji i ranjiviji nego inače, a kako je Vodolija vaš suprotni znak onda je za vas na ljubavnom planu sve teže nego obično.

Borba za moć kada su suprotni znakovi u pitanju je uvek prisutnam, ali kada Sunce bude u konjukciji sa Merkurom, što je slučajno opet vaša sedma kuća intenzitet ove borbe će biti prejak čak i za vas. Merkur vlada umom, a to daje akcenat vašim mislima koje bu ovom trenutku mogu da budu čak i opsesivne. Brinuće vas najviše način na koji vas drugi posmatraju. Međutim, samo ste prestrogi prema sebi i to treba da imate na umu.

VIDEO: Sa ovim devojkama Zodijaka veza je kao san, a evo sa kim vas čeka pakao

(Telegraf.rs / elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA