≫ 

Kometa Hiron ulazi u Ovna: Evo šta to znači za vaš horoskopski znak u 2019. godini

Ako ste mislili da neće biti rata niste pobliže pogledaqli svoj horoskop za ovu godinu

  • 1

Kometa Hiron ulazi u Ovna prvi put u 2019. godini i to će doneti mnogima od vas oslobađanje identiteta ratnika i počeće prava borba. Horoskop otkriva ko će, kada i kako ratovati.

Šta je Hiron?

Verovatno ste prvi put čuli za ovaj pojam, ali to ne znači da je on nevažan za vaš horoskopski znak u ovoj godeini.

Hiron je kometa i to jedinstvena po svojoj prirodi. Ona je u astrologiji "ranjeni iscelitelj", jer nas tera da iskopamo svoje najdublje i najbolnije rane, da na njima radimo i samim tim postanemo jači.

Printskrin: Youtube/Ken Roberts

Uprkos činjenici da je Hiron naša najdublja rana, to je istovremeno i naša nažešća sila i to je ono što ovu kometu čini posebnom. U zavoisnosti od toga gde se nalazi u našoj karti rođenja, možete da odredite gde leži naša supersila. Ali da bismo mogli da je koristimo prvo moramo da se oslobodimo svih bespotrebnih pitanja i, ono što je glavno, osećanja neadekvatnosti.

Prema grčkoj mitologiji Hiron je bio sin Saturna i najobrazovaniji među kentaurima. Bio je poznat po svojoj mudrosti i sposobnosti isceljenja, ali nakon što ga je pogodila Herkulova strelica, njegova moralnost mu nije dala izbora nego da sam prevaziđe svoj bol. Zanimljivo je da Hironov glif ili simbol podseća na ključ. Dakle, on sam otvara sva vrata bez ičije pomoći.

Foto-ilustracija: Profimedia

Ukoliko do sada niste imali priliku da pogledate gde vam se Hiron nalazi u vašoj karti rođenja, onda je pravo vreme da to učinite, jer ćete znati gde da potražite svoju bol, ali i najveću moć.

Hiron ulazi u Ovna 18. februara 2019. i tamo će se zadržati do 14. aprila 2027.

Februar 2019 označava početak Hironovog putovanja kroz ratničkog Ovna, nakon više od sedam godina bitisanja u mističnom znaku Riba. Tokom vremena provedenog u Ribama, svi smo našli isceljenje kroz kreativnost, samoizražavanje i maštu. Naučili smo značenje saosećanja, univerzalne ljubavi i predaje.

Foto: Profimedia/Corbis

S druge strane, Hiron u Ovnu je tu da nam pomogne da poboljšamo naše samopouzdanje, da osetimo sebe i osvestimo lični identitet. Moto Ovna je  - ja jesam. To je upravo ono kroz šta ćemo svi prolaziti. Otkrićemo ko smo i šta pokušavamo da prikažemo u ovom životu. Ovaj tranzit je veoma usklađen sa našom individualnošću i ličnom misijom.

Da se zna, vi ste tačno gde treba da budetet u ovom životu i vi ste savršeni samo onakvi kakvi jeste, zato ne uzimajte ovaj tranzit previše lično. Međuti, u astrologiji postoji vreme i mesto za sve i ovo je vreme da se usredsredite na sebe. To jeste razdoblje, jer ko ste vi bez uticaja sredine i šta vas je svet naučio što nije nužno istina vaše duše.

Foto: Profimedia/Alamy

Na kraju, Hiron u Ovnu je tu da nam pomogne da uđemo u našeg unutrašnjeg ratnika i da kanališemo i adekvatno usmerimo našu unutrašnju hrabrost. S tim u vezi, naša je dužnost da razmislimo o našoj ličnoj moći i našoj jedinstvenoj istini, uprkos mišljenju svih drugih. Vi imate sopstveno pravo da budete samom sebi naklonjeni. U ovom razdoblju i zauvek.

VIDEO: Kiša meteora kakvu samo poželeti možete

(Telegraf.rs / elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA