3 horoskopska znaka koja čeka gotovo savršena nedelja

Pripremite se za najveće uživanje ikada

  • 9

Horoskop otkriva da li ste baš vi toliki srećnik da su vas zvezde izabrale da doživite najbolju nedelju u životu. Proverite šta vam je zapisano i šta vas očekuje.

Ukoliko su vas emocije "udarile" verovatno osećate već sada sezonu Riba. Dok mnogi znakovi ne znaju kako da se nose sa svojim osećanjima ima i onih kojima ovo sve jako prija i koji se osećaju kao na svom terenu dok plivaju u pregršti emocija.

Evo za koje horoskopske zankove će ovo možda biti čak i najbolja nedelja u životu.

Foto ilustracija: Telegraf

Rak

Raspoloženi ste da istražite čitav horizont.

Sunce je ostavilo iza sebe vašu osmu kuću emocionalne reinkarnacije i sada ulazi u vašu devetu kuću avanture. Toliko ste radili na sebi tokom prethodnog perioda i verovatno ste doneli teške odluke, ali vreme je da sve to ostavite iza vas. Spremni ste da odete tamo gde nikada ranije niste išli, da probijete barijere i da letite baš visoko i daleko.

Upravo sada otkrivate smisao svog života i kako se vi uklapate u njega. Saznajete kako želite da živite život, gde da idete, šta je ono što je stvarno važno. Upravo sada vi pravite svoj pravi sistem vrednosti i to vam ne predstavlja opterećenje. Uživate u svakom trenuku.

Foto ilustracija: Telegraf

Škorpija

Osećate se kreativno i spremni ste za žurku.

Ovo je možda jedno od najuzbudljivijih doba godine za vas, jer je Sunce sada u vašoj petoj kući zabave i uživanja. Postoji velika šansa da ste u prethodnom periodu bili malo usamljeni, možda ste se čak i voljno skrivaliod sveta, jer je Sunce bilo u vašoj četvrtoj kući porodice. Sada napokon izlazite iz svoje ljuske.

Ovo doba godine je rezervisano za vas. Ne brinite ni o čemu što vam ne donosi radost. Vaše namere bi trebalo da budu usmerene na sreću, samoizražavanje i kreativnost u vidu umetnosti. Sada možete da stvorite interakciju sa sobom dok ste bili dete i sa tim malim a lepim željama. Dok ste bili dete niste se brinuli o tome koliko ste uspešni. Sve o čemu ste razmišljali je kako da se zabavite. Vratite taj osećaj.

Foto ilustracija: Telegraf

Ribe

Vi ste na vrhu sveta i osećate neizmerno samopuzdanje.

Sezona Riba konačno stiže i vi postajete krunisani kraljevi kosmosa. Univerzum se kovitla u okviru vaših sanjarskih, umetničkih, maštovitih i saosećajnih vibracija. Osećate se potpuno sigurno u svojoj koži. Ali ne samo sigurno. Osećate i veliko samopouzdanje, spremnost i želju da izađete i pokažete svetu ko ste. Uronite u najdublju i najekstravagantniju formu ljubavi prema sebi jer je zaslužujete.

Vaš solarni povratak znači  poštovanje svega što ste postigli, preživeli, ali i poštovanja što ste radili na tome da donesete odluke da krenete dajle. Saberite koji su vaši cijevi za narednu godinu i odmerite šta se dešava sada i šta se dešavalo do sada na vašem putu. Nema boljeg vremena da se posvetite sebi.

(Telegraf.rs / elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA