Super snežni pun Mesec će večeras ovim znakovima promeniti život iz korena

Za sve ljubitelje zvezda i neba, imamo odličnu vest

  • 3

Večeras će Pun Mesec biti najbliži Zemlji nego bilo kod drugog dana u godini i biće najveći, najsvetliji i najlepši koji ćemo moći da vidimo ove 2019. godine.

Zbog toga se naziva “super snežni Mesec”. Super mesecom se naziva jer će biti 14 odsto veći i 30 odsto svetliji nego inače. Snežni Mesec je pojam koji se koristi ne bi li označio period kada se on javlja, a u pitanju su sveži zimski dani. Pored toga što će biti zanimljivo gledati ga na nebu večeras, on će doneti i neke ozbiljne promene i vibracije sa astrološke strane.

Večeras će Mesec biti najbliži Zemlji ove godine. Foto: Tanjug/AP

Tokom ovog nebeskog fenomena, Mesec će biti pun i to u znaku Device, ali se dešava i odmah po početku sezone vladavine Riba. Ribe će nas terati da se zapitamo koje je pravo zhnačenje stvari koje se dešavaju oko nas, dok će nas Devica podsetiti da trebamo da vodimo ispunjen život. Imaćemo više saosećanja, a trudićemo se da pronađemo svrhu u svakom novom danu.

Venera, koja simbolizuje ljubav i požudu, nalazi se između Saturna i Plutona u isto vreme. Imaćemo želju da odlučimo čega trebamo da se rešimo u našim životima, šta da zadržimo, a šta da menjamo. Svi će osetiti uticaj ove nebeske pojave, a naročito Ribe, Devica, Blizanci i Strelac. Ukoliko ste rođeni u nekom od ovih znakova, vrlo je verovatno da ćete početi da preispitujete značenje i svrhu života i šta trebate da promenite u vašem svakodnevnom životu.

Ovaj Pun Mesec navodi nas da se dobro zamislimo nad našim životom. Foto: Tanjug/AP

Osećaćete se emotivnije tokom ovog perioda, a onda ćete nastaviti sa životom ako da se ništa nije ni desilo. Može da se desi da se pokrene ozbiljna borba u vama oko toga kako živite, a kako biste želeli da bude. Možda ćete početi da razmišljate o volontiranju ili da se prijavite za taj projekat o kome dugo razmišljate.

Godišnje se obično desi jedan super pun Mesec, ali ova 2019. godina će ih imati čak 3! Jedan je bio prošlog meseca, svi se sećamo super krvavog vučijeg Meseca, a sledeći će biti u martu. Dogodiće se 21. marta, odmah nakon početka prolećne kratkodnevice. Pre toga, 5. marta, Merkur će krenuti retrogradnim hodom i tako će učiniti ovaj period zanimljivijim.

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😇

    19. februar 2019 | 19:38

    Zivele device. Da ste mi srecne i zdrave. Bog da vas cuva od svakoga zla

  • CECA

    19. februar 2019 | 22:25

    Da mi je ziva i zdrava ,sreca je pratila na daljem zivotnom put kako na poslu tako I usmeravanju dva divna decaka ( unuka), izvede I usmeri na pravi put u dobre osobe moja kci rodjena u znaku STRELCA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA