Sjajna ponuda u toku Sajma HoReCa opreme, uz kupljenu Ghibli & Wirbel mašinu za čišćenje dobijate garanciju

Na Sajmu HoReCa opreme, koji se održava od 21-24. februara izlaže i Secut One, jedna od vodećih kompanija u zemlji u oblasti distribucije profesionalne opreme za čišćenje, mašina i hemije za čišćenje. Njen štand se nalazi u hali 2, nivo C

  • 0

Secut One zastupa brendove vodećih proizvođača koji već dugi niz godina posluju na svetskom tržištiu opreme za čišćenje. Ekskluzivni su distributer Ghibli & Wirbel proizvoda za našu zemlju. Takođe, zastupaju i proizvođača Filmop, Filmop Aura Line i Kiter iz Italije, kao i američke kompanije 3M.

Hemija za čišćenje proizvođača Kiter poseduju tehničke i bezbednosne listove dok se za kupljene Ghibli & Wirbel mašine za čišćenje dobija garancija.

Razlozi zbog kojih smo odabrali da zastupamo baš ove proizvođače su kvalitet, efikasnost, praktičnost i ušteda. Kompletan asortiman koji imamo u ponudi je namenjen profesionalnoj upotrebi. Ipak, u svom asortimanu imamo i proizvode za domaćinstva - poručuju iz Secut One.

Secut One je ćerka firme Secut, te kao ekspert u svojoj oblasti, možemo da ponudimo i stručne savete, obuke i samu uslugu čišćenja ukoliko klijent to traži.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA