≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA MART: Ko će dobiti priliku da se skrasi pored srodne duše, a ko se zbog posla sprema na daleki put

Budi se priroda, a sa njom i naše emocije

  • 1

Mart mesec je mesec kada se priroda budi, a sa njom i emocije - poručuje mesečni horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto: Shutterstock

POSAO: Svaki Ovan ima visoke ciljeve. Ipak iako je ceo mesec skoro retrogradni Merkur borac ste veliki, period pred vama biće pun događaja i promena koju su potrebni. Sreće imaju oni koji su zaposleni, u radnom odnosu. Takve osobe mogu da se kreću ili sarađuju sa drugima za vrstu poslova kojima se bavite, najbolje bi bilo da se edukujete ili radite u oblasti trgovine, elektronike ili sektora informativnih komunikacija. Ako očekujete promenu posla ili zaposlenje treba da se oslonite na Vodoliju ili Vagu. Novac vam je naglašen kao dobitak posle 18. u mesecu. Mesečeve mene, faze a posebno pun Mesec od 20. marta će vas naterati da se maksimalno angažujete oko zarade. Imaćete više sreće i više ljudi koji bi mogli da vam pomognu.

LJUBAV: Odličan period za slobodne pripadnike ovog znaka, ako ste žena Ovan uživaćete u strasti Blizanca, Vage ili Vodolije, ako ste muški Ovan onda očekujte jednu vatrenu Škorpiju ili naizgled povučenu osobu iz znaka Ribe da vas osvoji svojim strastima. Potrebno vam je da se slobodno osećate, bar dok traje retrogradni Merkur a osobe mogu biti povezane sa inostranstvom. Za sve koji su u vezi ili braku, posle dužeg perioda , bolja komunikacija sa partnerom. Iako ste okupirani partnerovim poslom, promenama, finansijskim krizama, imate sve šanse da se emocija smiri i nastaviti dalje.

ZDRAVLJE: Zbog velikih poslovnih obaveza imaćete oscilacije u raspoloženju. Posebno oni koji pate od kardio vaskularnih oboljenja. Drugi deo meseca pripazite na kontraindikacije na lekove.

Na sledećoj stranici saznajte šta sve u martu očekuje Bikove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nika

    1. mart 2019 | 14:38

    Zauzete jarcice vodite racuna da ne izgubite ono dragoceno sto imate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA