≫ 

Numerolog otkriva šta nas očekuje u martu i u čemu je spas kada nam je teško u životu

Mart mesec biće veoma zanimljiv pogotovo zbog toga što njime vlada Venera

  • 0

Numerolog Gordana Nikolić otkriva nam šta možemo da očekujemo u martu i kakva se simbolika krije iza broja 6 koji govori o energiji ovog meseca.

Osnova numerologije se može najjednostavnije predstaviti kao tumačenje uticaja brojeva od 1 do 9 i nule na naš svakodnevni život. Numerologija se bazira isključivo na eneretskim vibracijama brojeva. Energija se manifestuje fizički, mentalno, emocionalno, duhovno.

Numerologija krije veliku tajnu. Foto-ilustracija: Foter/lydia_shiningbrightly

Fizičku energiju osećamo putem svetlosti, zvuka i materije. Naša osećanja i fizička čula su samo produžetak protoka emocionalne energije.  Mentalnu energiju doživljavamo kroz reči, misli i vizualizaciju. Duhovna energija je mnogo finija, prima se intuitivno.

Energija meseca Marta je pod brojem 6 i vladavine Venere. Ključna reč za ovu planetu su ljubav i harmonija. Venera se vezuje za osećanja, ljubav, umetnost i modu. Pozitivne strane su blagonaklonost, lepi maniri, ljubaznost i umetnost. Negativne osobine su sebičnost i nerealni romantizam.

Mesečni broj 6

Ovoga meseca vas u kući očekuje harmonija, a članovi porodice će vam pružiti toplinu koja vam je potrebna. Tražiće se od vas ravnoteža između poslovnih obaveza i potrebe da se posvetite porodici. Vaša odgovornost se uvećava, sa realnim stavom prihvatićete bez da vas iritira, već sa dozom vaše kreativne crte, dobre saradnje kako sa svojima u kući tako i sa drugim ljudima, koji su u vašem životu. Sa dobrom pripremom, a ona je upravo u informisanju i radu do željenog što je vezano za vasu porodicu i dom, tako i za posao, koja ima i svoju prateću i nikada izostavljenu potrebu da se nešto sazna, nauči, makar bilo to i bolno, sa verom uspeh ne izostaje.

Foto-ilustracija: Foter/Andy.Schultz

Veliko uživanje u ovom periodu pružiće vam muzika, bavljenje umetnošću, uređenje kuće. Odličan je period da sa svojom porodicom, voljenom osobom i prijateljima poželite i provedete vikend u prirodi.

Romantične veze mnoge će navesti i da razmišljaju o braku, a očekuje vas mnogo lepih trenutaka u ljubavi. Ako ne uspete da prilagodite svoj stav života harmoničnim vibracijama možete se naći pred teškoćama: nespremnost da prihvatite neke obaveze i svoje standarde da nametnete drugima može doći do neke negativne reakcije. Materijalna situacija je pod dobrim vibracijama, što znači da se vaši poslovi dobro razvijaju. Iskoristite mesec za svoje kreativne ideje i poduhvate jer ćete nailaziti na odobravanje sa svih strana.

Mart mesec je izuzetno zanimljiv sa numerološke strane, a svakome od nas u zavisnosti od našeg ličnog mesečnog broja donosi nešto nesvakidašnje.

OVDE možete da saznate šta vas konkretno i vaš broj očekuje u martu i da u konsiltacijama sa numerologom saznate sve što vas zanima o numerologiji.

VIDEO: Počinje vladavina Riba: Ovo su samo neke od karakteristika koje Ribe čine posebnim znakom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA