≫ 

Počinje vladavina Ovna: Pogledajte ko će imati samo probleme, a koga će do 19. aprila pratiti samo sreća

Energije nikada neće biti više nego u predstojećih mesec dana

  • 0

Od sredine marta do sredine aprila je sezona Ovna i Sunce se nalazi u ovom znaku. Ako se osećate osveženo i drugačije to je zahvaljujući novom rasporedu zvezda. Evo kako će energija Ovna uticati na vaš horoskopski znak.

Danas je počela vladavina Ovna i njegove vatrene energije. Trajaće do 19. aprila.

Još uvek smo pod uticajem Super Meseca,koji je u Vagi.  Pored toga i Merkur je retrogradan.

Evo šta sve to znači za vaš horoskopski znak i kako ćete se nositi sa vibracijama koje slede.

Ovan

Ovnovi, ovo je vaša sezona i vaših pet minuta. Osećaćete se nezaustavljivo. Toliku energiju ćete osećati da će vam biti teško da se skoncentrišete samo na jedan cilj. Ono što nećete moći da iskontorlišete je želja koja će vas voditi kroz svako vaše putovanje ka ostvarenju zadataka. Zbog toga je važno da pokušate da idete korak po korak ka ostavenju svojih snova. Trudićete se svakako da uradite na svakom životnom polju što je više moguće. Ali davajući sebe morate razmišljati ma duže staze, pa nemojte zanemariti vreme koje posvećujete nečemu.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Bik

Sunce se trenutno kreće kroz vašu dvanaestu kuću duhovnosti, pa ćete možda osetiti veću hrabrost i mnogo agresivniji pristup analiziranju svoh mentalnog i ukupnog zdravstvenog stanja. Tokom vašeg putovanja, a na njemu i meditiranja, imaćete priliku da upoznate osobu svog života. Sledićete svoje snove i utopićete se u svemu u šta vas uvuče vaša intuicija. Možda vam neće biti prijatno jedino kada malo dublje budete ušli u svoju psihu i kada otkrijete možda mračne strane sebe koje ste potiskivali.

Blizanci

Sezona je Ovnova i Sunce putuje kroz vašu jedanaestu kuću prijateljstva i društvenog povezivanja. Ovo će prepuniti vaš kalendar obaveza, ali ćete samo postati još organizovaniji i postići ćete da ostvarite sve poslovne ciljeve čak i pre roka. Ipak, u ovom periosu će vam više preijati kolektivni rad. Otvaraće vam se novi vidici i nove mogućnosti dok gradite prijateljstva i obnavljate stara. Vi ste u srcu i duši društveni "leptirić" koji sada ima priliku i da uživa u toj svojoj osobini. Pored toga pojačaće vam se i kreativnost.

Rak 

Sunce se kreće kroz vašu desetu kuću karijere. Sa Ovnovom energijom bićete u mogućnosti da ostvarite sve poslovne ciljeve i da vaše vizije dovedete do onih koji vam mogu pomoći da ih realizujete. Manje ćete se opterećivati svojim emocijama nego što je to karkteristično za vas. Kada budete spremni realizujte i one koncepte o kojima maštate mesecima. Strast i odlučnost su sada opipljiviji nego inače, pa je vreme da pošaljete važan mejl, dopis, ili poverljive podatke i da budete sigurni da će oni biti sa oduševljenjem primljeni.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Lav

Ovan dominira vašom devetom kućom avanture i vi ćete biti spremni da posvojite neosvojivo. Vreme je da iskoračite iz svoje komforne zone i da se prepustite energiji koja je svuda oko vas, Na taj način ćete dospeti na mesta o kojima ste oduvek maštali i upustićete se u rizične poslove i iz toga izlaziti kao pobednici. Važno je da se ne pretvarate da vam je stalo do partnera ukoliko to nije tako. Bolje je da nek0o vreme putujete sami, nego da se osećate sputano. Jedino što nećete podnositi u nastupajućem periodu je pritisak koji neko vrši na vas.

Devica

Sunce je u Ovnu i trenutno se kreće kroz vašu osmu kuću intime. Očekujte pojačanu seksualnu želju i dobro razmislite kako ćete da je usmerite. Opustite se i pokušajte sa što više spontanosti da uživate u odnosima sa stalnim ili trenutnim partnerom. Ono na šta morate da pazite je igra na prvu loptu. Naime, i pre nego što pošeljete poruku bar malo razmialite o tome šta zaista želite da poručite. Impulsivna priroda Ovna vam sada ne ide na ruku, pa morate uložiti snagu da je sputate.

Vaga

Sunce putuje kroz vašu sedmu kuću partnerstva i oslikava sve vaše prirodne osobine, odnosno posvećenost vezama. Sve što budete radili će biti povezano sa vašim partnerom i uključivaćete ga i u svoje poslove. Ukoliko nemate partnera, očekujte novo vatreno poznanstvo u narednom periodu. Ono što je važno je da se ne dvoumite i da ne vagate previše kako vam prva osoba ne bi izmakla. Pokušajte da se sjedinite i u to možete slobodno da uložite svu vsoju energiju jer će vam se isplatiti.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Škorpija

Imaćete veliku dozu energije, pa ne bi bilo loše da je utrošite na neku intenzivnu fizičku aktivnost, poput boksa. Pored toga masaža, joga i meditacija bi vam bili od velike koristi. Dok god je Sunce u vašoj šestoj kući negovanja, potrudite se da ste u velnes okruženju. Svaka rutina koju ste imali će biti intenzivirana. Svaki kontakt koji napravite će biti brzoplet i to je ono čega bi trebalo da se čuvate. Strastveni kakvi jeste, potrudite se da tu energiju usmerite na širenje ljubavi i drugih emocfija i okruženje će vam biti zahvalno.

Strelac

Sunce je u vašoj petoj kući romanse i vi se osećate potpuno divlje. Uživate u pojačanoj energiji i tražite zauzvrat istu. To će možda biti problem ukoliko naletite na partnera koji voli da balansira i da se igra toplo-hladno. Nećete imati strpljenja za bilo kakve igre i radićete apsolutno sve što poželite sada i odmah. Osećaćete se toliko privlačnim i seksi da će to uticati na vaše samopouzdanje, a ono će vam doneti dobro i na ostalim životnim poljima. Sve u svemu, vreme je da uživate.

Jarac

Sunce se kreće kroz vašu četvrtu kuću porpdičnog života i doma. Zbog toga ćete svu energiju usmeriti na ovo područje života. To vama zapravo i odgovara jer volite da držite sve konce u svojim rukama, odnosno volite da je porodica oslonjena na vas jer tako možete da pomognete svima, pa i sebi. Čvrsti i uvek na zemlji, motivisani ste da energiju ne rasipate okolo već da je čuvate u svom domu i da gradite porodične ciljeve, pogotovo one dugoročne. Vaša fleksibilnost će vam biti od koristi.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Vodolija

Sunce je u vašoj trećoj kući komunikacije. Pri svakom razgovoru ćete biti strastveni, ali ćete biti jasni i agrumentovano ćete dokazivati svoju poentu. Tako ćete malo po malo ostvarivati svoje ciljeve na svakom planu života. Vaš avanturistički duh i sada ova govorljivost će biti posebni za neku osobu. Svidećete joj se baš takvi kavi ste i moći ćete da razvijete poseban, ali i stabilan odnos. Bićete aktivni i na društvenim mrežama, pa ćete stvoriti i neka virtuelna prijateljstva koja će vam prijati.

Ribe

Sunce se nalazi u vašoj drugoj kući novca i prihoda. Zbog toga ćete praviti sve planove usmerene na biznis i zarađivanje. Ne bi bilo loše da iskoristite smirenost koju vam daje ova finansijska stabilnost, pa da rešite neke probleme koje imate u okviru porodice. Realan i direktan razgovor toplim tonom bi mogao da vas vrati na postolje. Sigurnost koju biste time dobili prelila bi se i na zdravstveni plan, pa bi neke tegobe koje vučete odavno jednostavno nestale. Iskoristite blagost koju trenutno nosite u sebi na najbolji mogući način.

VIDEO - Veliki kineski horoskop: Evo šta vas očekuje u godini zemljane svinje

(Telegraf.rs / horoscope.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA