≫ 

Ne nervirajte se, već se borite: 3 horoskopska znaka koja će se u aprilu baš namučiti

Zapamtite da postoji svetlo na kraju svakog tunela

  • 1

Iako je proleće, za neke horoskopske znakove će se "zima duže zadržati" i u emotivnom i u poslovnom smislu. Evo ko će se u aprilu baš namučiti.

Kombinacija Sunca u Ovnu i retrogradnog Merkura se definitivno neće svima posrećiti. Iako nam predstoji lepo vreme, neki horoskopski znaci se "neće lepo provesti".

Ipak, najgore što možete da uradite je da sedite i kukate. Izaberite drugu opciju i borite se.

Evo kome neće biti nimalo lako tokom aprila.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Bik

Osećećaćete se kao da ste potpuno izmešteni iz svog koloseka.

Bikovi, ono što treba da znate je da će se na kraju sve završiti dobro. Sunce će putovati kroz vašu tajanstvenu dvanaestu kuću karme, zaključaka, završetaka i rada iz prikrajka. U tom maniru će vam proteći gotovo ceo mesec. Zbog toga je važno da ovo shvatite kao neminovnost i da neke stvari jednostavno pustite iz svog života. Postoji i neko koga je neophodno da zaboravite kako više ne biste mučili sebe. Morate da omogućite prostor u svom životu da Sunce uđe u vašu prvu kuću bezbedno, odnosno da se ne namučite koračajući ka tom periodu. Što pre shvatite da je za vas bolje da nešto okončate to ćete lakše preseći i doneti krupnu i bolnu odluku. Uran je trenutno u vašem znaku i morate da budete svesni da on ne donosi ništa na lak i jednostavan način. Uložite trud i kasnije će se isplatiti.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Devica

Osećate da nemate kontrolu nad svojim životom.

Device, vi nekako morate da shvatite da savršenstvo ne postoji i da se pomirite sa tim. Niko vam ne može pomoći ukoliko sami sebi na pomognete. Nema potrebe da ulazite u dileme, jednostavno iskoračite na neku stranu i život će se sam odviti pred vama, a onda razmišljajte šta treba da uradite. Inače, vreme je i da nešto lepo učinite za sebe, da udovoljite sebi. Odvojte dane kada ćete se baviti samo i isključivo negovanjem svog mentalnog zdravlja, jer vam je to u ovom momentu potrebno. Sunce putuje kroz vašu sumnjičavu osmu kuću seksa, transformacije i podeljene energije, pa ćete se osećati prilično nestabilno do kraja meseca. Prolazićete kroz značajne promene u životu i biće vam potrebno mlao predaha, ali ga neće biti. Zato udahnite i izdržite nastupajući period, posle koga će doći vaših pet minuta.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Jarac

Osećaćete se kao da ste zatrpani sa svih strana.

Jarčevi, vi bi zaista trebalo da razmislite o tome šta vas to čini sigurnima u sebe i da tome posvetite vreme i enrgiju, a ne da se rasplinjujete na stotinu strana. Sunce prolazi kroz vašu udobnu četvrtu kuću doma, porodice, emocionalnih osnova. Zbog toga bi bilo dobro da se ne zatvarate toliko u sebe, jer će i vaša porodica onda učiniti isto i nikome tu neće biti prijatno. Tokom ovog perioda ćete više vremena provoditi sa najmilijima, pa bi umesto patnje što niste negde u nekom provodu bilo lepo da im se posvetite i da osetite toplinu kojom zrače. Vaša pkaneta vladalac Saturn ulazi u retrogradni period tokom aprila, pa je potrebno da neke stvari iz prošlosti jednostavno revidirate i da se otarasite "repova" koje vučete za sobom.

VIDEO: Za ove znakove ludilo se nastavlja i u aprilu a mart je bio koban za sve

(Telegraf.rs / elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nika

    25. mart 2019 | 08:17

    Jarcevi zaboravite proslost i uzivajte u zivotu. Nemate za cim da zalite. Mogu samo da zale oni koji su izgubili dijamant kao sto ste vi. U nove pobede krenite jer vi to mozete najbolje . . .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA