≫ 

Mlad Mesec u Ovnu 5. aprila svim horoskopskim znacima donosi velika iznenađenja - pogledajte šta vas čeka

Mesec, nebo, zvezdice... Sve to utiče na vas

  • 0

Horoskopske znake uskoro očekuje još jedna značajna promena. Pojaviće se mlad Mesec u Ovnu sa sasvim novom energijom koju će osetiti baš svi. Evo šta vas čeka.

Mesec u svoj rotaciji pravi značajne pomake na zvezdanom nebu i tako utiče na naše raspoloženje i ponašanje, ali i na ono što nas očekuje i što nam univerzum šalje.

Mlad Mesec u Ovnu koji će da nastupi 5. aprila doneće gomilu iznenađenja o kojima su neki samo mogli da maštaju. Ipak, nekome se ove promene neće svideti i srp im neće ići na ruku.

Evo kako će se nova konstalacija zvezda odraziti na vas.

Ovan

Napokon ćete shvatiti ko ste vi u stvari i šta ste vremenom postali. Prošli ste u zadnje vreme toliko toga i uz ta iskustva ste bukvalno odrasli. E, pa posle svega, vreme je da pokažete svetu ko ste i šta ste zapravo, kao i koliko toga sada možete. Vaš identitet i samosvesnost su evoluirali u nešto mnogo veće od onoga što je vaša okolina očekivala. Pokažite se i uživajte.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Bik

Poslovni uspeh će vas potpuno stimulisati za nove radne pobede. Oslonite se slobodno na svoju intuiciju kada vam pristižu nove informacije o radnom okruženju, jer ćete uvek biti u pravu. Zapamtite da nije važno šta kaže nego ko kaže, a i vi ste oni koji ivek znaju istinu pre svih. Samo dajte sebi vremena da se osmelite da postupate po novim svojim pravilima.

Blizanci

Jako vas inspirišu ljudi koji vas okružuju i sa kojima provodite vreme. Žudite za tim da pravite svet boljim mestom za život i svaki vaš potez je u to smeru. Okružite se prijateljima koji vam donose novu energiju i koji vas pokreću. Poklonite i vi njima ljubav jer će vas to oplemeniti. Otvorite se, jer imate toliko toga da pokažete.

Rak

Dolazite do tačke kada ste na početku nove drugačije karijere. Očekuje vas veliki uspeh. Vreme je da se posvetite potpuno novom putu kojim koračate. Natreajte se da sledite svoje snove jer je to put do zvezda. Ne posustajte čak ni kad je teško. Ukoliko dobijete neko priznanje ili pohvalu slobodno ih prihvatite. Rizikujte da biste pobedili.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Lav

Shvatićete da je svet mnogo veće mesto od onoga što ste vi sebi uvrteli u glavu. Vaša duša je zapravo veća i u nju toliko toga može da stane, samo ako dopustite, naravno. Rizikujte i otvorite svoj um za nove i lepe stvari. Vaša uverenja jesu tu da biste ih menjali i nadograđivali. Nemojte se okivati.

Devica

Napokon povezujete situacije u svom životu u jedinstvenu celinu. Ali nečemu ipak morate reći zbogom. Vreme je i da svedete neke račune. Uglavnom, sve se vrti oko toga da bi trebalo da postavite stvari na svoje mesto i da otpočeto dovedete do kraja. Imaćete poteškoća na tom putu, ali sve je to prirodno i normalno.

Vaga

Počinjete da razumete na drugačiji način šta zaista znače partnerski odnosi. Oni zahtevaju ljubaznost, kompromis i međusobno poštovanje. Partnerski odnosi bi trebalo da vas ojačaju i da vas inspirišu. Posvetite se slobno osobi koja je tu uz vas, a razmislite da okrenete leđa onoj koja sve češće odsustvuje iz vašeg života.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Škorpija

Skoro sve probleme u životu biste mogli da rešite samo kad bi se reorganizovali. Zapamtite da i najteži i najsloženiji zadaci mogu da se reše ukoliko idete korak po korak. Kreirajte listu obaveza i biće vam mnogo lakše. Odlučite se za potpuno novi režim življenja i sve će se promeniti. Vaš zdravlje zahteva rutinu.

Strelac

Da li ste zanli da ste poslati na Zemlju da biste uživali u sebi? Ne dozvolite da se tek na kraju svog života setite svih lepih trenutaka koje ste doživeli. Fokusirajte se sada na te lepe trenutke i dozvolite sebi da izrazite sopstvenu kreativnost u potpunosti. Radosni ste i imate puno razloga za to, zato uživajte.

Jarac

Bez obzira na to koliko ste ambiciozni i koliko vam je stalo do uspeha, moraćete da shvatite da je neophodna stvar odmor. Jasno je da se dobar život ne gradi bez stvaranja čvrstog doma. Zato se vratite u svoje gnezdo i osećaćete se sigurnim. Možda će vas ovaj potez i podmladiti i osvežiti.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Vodolija

Toliko je mnogo blagodeti u učenju i vi ćete to napokon shvatiti. Razmena informacija kroz stimulativni razgovor će biti presudna da se vaš um okrene u potpuno drugom pravcu. Vladajte svojom inteligencijom i pokušajte da ispričate svoju životnu priču. Spodobni ste za toliko toga, pa i za učenje i prenošenje tog znanja.

Ribe

Vreme je da izgradite svoj život onako kako ste oduvek sanjali. Bilo da vam je za to potreban novac ili gomila strpljenja, vreme je da dokučite šta je to što tačno želite za sebe. Razmislite dali biste bili zadovoljni luksuzom. Možda bi za vas najveća sreća bila finansijska nezavisnost. Posvetite se onome što vam je potrebno.

VIDEO: Osobine koje čine ženu Ovna neodoljivom

(Telegraf.rs / elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA