Predavanje Vesne Damnjanović u Ušću: Uči na greškama i otkrij najbolju verziju sebe

U petak, 19. aprila u 20 časova, biće održano 18. po redu predavanje u okviru projekta „UŠĆE motivacioni govori“, koje zajedno realizuju UŠĆE Shopping Center i Centar za lični razvoj LEPO MI JE

  • 0

Predavanje će održati Vesna Damnjanović, mentor pobedničkih ekipa studenata FON-a, a tema je „Uči na greškama i otkrij najbolju verziju sebe“. Karte se mogu kupiti na blagajni biskopa Cineplexx u UŠĆE Shopping Centru.

Svi ponekada grešimo, a mnogo češće se plašimo da zbog toga nismo dobri ili dovoljno vredni. Život je, međutim, spoj uspona i padova, lakših i teških momenata i svaki od njih nam služi kao lekcija iz koje učimo nešto korisno i vredno. Prevazilaženjem izazova i učenjem iz grešaka i dalje učimo, a svako znanje je dragoceno.

Svedok tome su studenti Fakulteta organizacionih nauka (FON) koji godinama pobeđuju na svetskim takmičenjima u rešavanju različitih poslovnih izazova. Oni se za pobedu bore sa studentima najprestižnijih univerziteta na svetu i svakako imaju puno izazova, prave greške i traže rešenja. A njihov mentor, profesorka Vesna Damnjanović ih vodi kroz ceo proces, motiviše, uči i inspiriše. Zato je ona pravi sagovornik na ovu temu. Ne samo za studente, već i za sve nas, jer ma u kom da smo životnom dobu, može se dogoditi da pravimo greške i da iz njih nešto dragoceno naučimo. Njeno znanje i veštine odavno daleko prevazilaze granice Srbije i poznati su u celom svetu.

O PREDAVAČU:

Vesna Damnjanović je mentor najboljih studenata na svetu, već dugi niz godina. Poznata po uspesima u Srbiji, ali i širom sveta. Sama kaže da joj je san da se bavi motivacijom drugih da dođu do zvezda. Sa svojim studentima, pobednicima, obišla je 46 država sveta. Osnivač je i direktor Belgrade Business International Case Competition – svetskog takmičenja u rešavanju studija slučaja, rangiranog među prvih 10 u svetu. Poseduje sertifikat za Counseling Skills, Train and Trainer and Career Transition od strane British Association of Counseling and Psychotherapy iz UK. Dobitnik je nagrade za Razvoj i promociju liderstva među mladima od Srpske asocijacije menadžera i Svetosavske nagrade u 2018.godini.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA