≫ 

3 horoskopska znaka za koje će ovo biti najgora nedelja ikada

Nekima se zvezde ove sedmice baš nisu namestile onako kako žele

  • 2

Astrološke pojave su se podesile tako da neki horoskopski znaci ove nedelj baš neće imati sreće . Evo zašto je to tako i da li ste vi među njima.

Sunce je i dalje u Ovnu. Retrogradni Jupiter vlada. A tokom nedelje će se desiti i pun Mesec u Vagi.

Sve ovo na neke horoskopkse znakove naće dobro da utiče.

Evo koga čeka najgora nedelja ikada.

Foto ilustracija: Shutterstock

Škorpija

Neočekivana otkirća će okrenuti vaš život naopačke.

Bićete osetljiviji i osećaćete se ugroženo upravo zbog još jednog punog Meseca u Vagi. Ovakvo lunarno podešavanje će se smestiti u vašu dvanaestu kuću samouništenja. Sunce i Mesec pave kvadrat sa autoritativnim Saturnom i kompulzivnim Plutonom, pa će vaša anksioznost biti na vrhuncu snaga.

Vaša dvanaesta kuća vas suočava sa svim onim što je skriveno i što se nalazi ispod površine. Isplivaće sve opasne tajne, neprijatna sećanja, sramotne stvari koje ste želeli da osavite iza sebe. Budući da je pun Mesec oličenje ostvarenja i završetaka, možda više nećete moći da izbegnete borbu od koje ste se dugo krili. Srećom na kraju svakog tunela se nalazi svetlo, pa to važi i za ovu situaciju. Ne zaboravite da jedna stvar nije važnija od svih ostalih u vašem životu.

Foto ilustracija: Shutterstock

Ribe

Na kraju će se desiti i nešto važno za vas.

Pun mesec je nešto što u vaš život donosi kulminaciju doskorašnjih događaja i njihov konačni kraj. Ovo može da vam donese i otkrovenje, ali i kraj jednog poslovnog projekta ili ljubavne ili prijateljske veze. Za vas će krenuti neki potpuno drugi život. Pun Mesec zauzima poziciju u vašoj osmoj kući smrti i ponovnog rođenja, ovaj osećaj će kod vas tokom nedelje preovlađivati.

Osma kuća se odnosi i na želje i obaveze, pa ćete baš imati potrebu da povežete sve krajeve svog života i da okončate nekle stvari. Sve dok pun Mesec produbljuje vašu intuiciju, to je vreme kada ćete više biti psihički opterećeni i kada ćete želeti mnogo više nego do sada da se intimno povežete sa partnerom. Ukoliko to ne bude moguće, vi ćete okončati svoju dugogodišnju vezu. Ovo se može odnositi i na prijateljstva. Ovo trensformativno iskustvo će biti jako teško za vas.

Foto ilustracija: Shutterstock

Rak

Emocije su vam pojačane i imate potrebu da vam se da više ljubavi nego što je dobijate.

Pun Mesec zauzima mesto u vašoj četvrtoj kući doma i porodičnosti. Možda ćete pomisliti da je to ono što ste oduvek želeli u životu, ali vaša osećanja vam govore da niste ispunjeni. Pitaćete se zašto se tako teško osećate. To je sve zbog brige koja je sastavni deo vas i koja vam ne dozvoljava da se sasvim opustite u da uživate.

Ovaj pun Mesec će vam doneti i bitku sa karmičkim Saturnom i mračnim Plutonom, koji će dovesti do toga da neke neđželjene teme dođu na dnevni red. Postoje i duboko ukorenjeni problemi u vašoj porodici koji definitivno moraju da se reše. Možda je zaista došlo pravo vreme da se suočite sa činjenicama koje vam se ni malo ne sviđaju. Nemojte da izbegavate da kažete stvari koje mislita, a za koje pouzdano znate da se nekom iz porodice neće svideti, jer tako opet odlažete rešenje problema.

VIDEO: Ovo su tri najbogatija horoskopska znaka

(Telegraf.rs / elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA