≫ 

Horoskop otkriva zašto nikada nemate novca, i kako to da promenite

Novac dolazi i odlazi, ali kod svakog od nas različitom brzinom

  • 2

Nemanje novca nije jedini problem koji neko od nas može da ima, već tu možemo da ubrojimo i neplanirano i nepromišljeno trošenje novca, ali i gomilanje novca i planiranje budžeta do najsitnijih detalja da to postaje jednako opsesiji.

Svaki horoskopski znak ima svoju jedinstvenu formulu kojom zarađuje i troši novac, a kako svaki od znakova na sebi svojstven način dolazi i troši novac svi se razlikujemo. Time što ćete upoznati koje su vaše slabosti kada je novac u pitanju moći ćete da se bolje odnosite prema vašim prihodima i rashodima i tako nećete imati problema od plate do plate.

Ovan

Foto: Pixabay, Shutterstock

Vi nikada ne dozvoljavate da vas prazan novčanik spreči da se upustite u neku avanturu. Ovakav odnos prema novcu može da vam dozvoli da budete slobodni, ali vam kopa rupu na duge staze ako nastavite tako da se ponašate. Morate da naučite da ne radite ništa impulsivno, pogotovo nemojte da otvarate račune i podižete kredite.

Bik

Vaši problemi s novcem retko kada su vezani za to da nemate dovoljno novca. Imate dara za to da vaše resurse razvučete koliko god treba i tako izbegavate ekonomski kolaps. Niste ni vi bez novčanih problema, jer ste poznati da hordašite sredstva čak i kada imate dovoljno posla i novca. Morate da naučite da malo više verujete univerzumu da će vam dati ono što vam treba kada vam to treba.

Blizanci

Suzdržavanje od sitnih troškarenja radi neke velike kupovine je pravi izazov za vas jer ste vi potpuno drugačije prirode. Neretko završite trošeći platu na hranu posle posla, a onda se razočarate kada ne možete da platite sebi putovanje koje toliko želite. Pokušajte da sebi pomognete uz neku aplikaciju na telefonu za kontrolu troškova.

Rak

Vi ste posebno vezani za koncept finansijske sigurnosti, pa zbog toga značajni deo sredstava koje dobijete svakog meseca odvajate i stavljate na štednu knjižicu. To je sve super i lepo, ali nije zanimljivo kada shvatite da vas tolika štednja sprečava da uživate u plodovima vašeg rada.

Lav

Foto: Shutterstock

Volite da trošite novac na luksuzne stvari i pre svega one koje vam nisu ni potrebne. Fine večere, ekstravagantna odeća, luksuzni pokloni za drage osobe sve vam to nije strano. Lavovi žele da budu kao kraljevi, a ako želite da naučite kako da živite sa platom onda naučite da ne trošite olako teško zarađeni novac.

Devica

Imate dara da prepoznate investicije na duge staze gde možete odlično da profitirate. Imate veliku potrebu za stabilnošću pa se često vezujete za neke poznate kompanije. Istina je da ima dosta potencijala za zaradu u kompanijama, ali ukoliko stisnete vaš novčanik, duhovna kriza će veoma brzo da nastupi.

Vaga

Trošite teško zarađeni novac kao da imate nešto da dokazujete. Nemojte da sebi planirate stvari koje ne možete da priuštite jer ćete posle zažaliti. Imate problema da postavite granice koje će vam pomoći da sačuvate novac za sve što vam treba. Vežbajte da malo češće drugima kažete “ne” i vremenom ćete sebi sve više govoriti “da”.

Škorpija

Vaš najveći problem sa novcem je taj što često sudite i procenjujete poklone koji sebi sami želite da kupite. I pokloni koje dobijate prolaze kroz isti skener. Večito procenjivanje je veliki problem. Kako biste prevazišli probleme morate da se smirite i nemate nerealna očekivanja i manje pridajete vrednost materijalnim stvarima. Ponekad je poklon samo ekspresija ljubavi ne sam o tome koliko je potrošeno na njega. Naučite da ne odbijate poklone od drugih.

Strelac

Imate snage da se oduprete impulsivnim kupovinama koje vas dovode u bedu. Vaša potreba da ste stalno u pokretu može da vam izbije i poslednju paru iz džepa. Kako vam se to ne bi desilo, napravite plan koga ćete se držati i tako izbeći neplanirane troškove i teške situacije. Kada jednom uočite vaše emotivne obrasce bićete zadovoljniji vašim računom u banci.

Jarac

Foto: Pixabay, Shutterstock

Imate dara za izradu budžeta, brojite svaki novčić, kako je on potrošen i kako je zarađen. Ova veština daje vam finansijske sposobnosti i sposobnost da se vaši prihodi ustale i usklade. Ukoliko odete predaleko sa vašom opsesijom prema novcu, izrada budžeta može da vas u potpunosti liši zabave. Zavlačenje ruku u kasicu prasicu neće značiti da usporavate dolazak novca u budućnosti.

Vodolija

Vaš najveći problem je u tome što živite u budućnosti i pre nego što je ona došla. Imate dosta volje da napredujete i stalno vidite kako će sve biti dobro. Ova vizija budućnosti može da znači i to da ste spremni da žrtvujete sadašnjost zarad nekog plana u budućnosti. Zbog toga često niste ni sami svesni koliko možete da zaradite i zanemarujete one stvari koje vas mogu učiniti trenutno srećnim.

Ribe

Grešite u tome što mešate novac i zadovoljstvo. Shvatite da su i novac i vreme ljudske tvorevine. Iako nemate problema da uđete u vaš svet mašte gde vam novac i ne treba, potrebna vam je pomoć drugih znakova kako biste se u ovom zajedničkom svetu efikasno snašli. To što ćete se vi praviti da novac ne postoji neće učiniti da kapitalizam nestane. Naučite kako da budete prisutniji u svetu koji vas okružuje jer samo tako ćete moći da živite stabilan život.

VIDEO: Ovo su tri najbogatija horoskopska znaka

(Telegraf.rs/horoscope.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Habadadžija

    17. april 2019 | 15:42

    Habadađijski baš tako,jednom se živi,na žalost,toliko smo poniženi da nam se ne živi.

  • Zoran

    17. april 2019 | 08:22

    Citam i smejem se za ovaj horoskop. Lav sam u horoskopu pise trosim, luksuz i sl. Jesam lav ali zivim kao pas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA