≫ 

Spremite se za pun Mesec u Vagi, pogotovo ako ste rođeni u nekom od ova 4 horoskopska znaka

Veoma smo uzbuđeni zbog punog Meseca u znaku Vage

  • 2

Astrološke prilike koje nam pun Mesec u Vagi donose promene koje se tiču veza, novca i ljubavi.

Pun Mesec pojaviće se na nebu 19. aprila i sa sobom donosi priliku da zatvorimo vrata na sobi u kojoj ne želimo više da provodimo vreme, ali i priliku za otvaranje novih vrata.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Ako osećate da se dešava nešto što ste već iskusili to je razlog zato što nam je u martu Mesec bio pun u znaku Vage. Tako ćemo imati još jednu šansu da naše finansijske i ljubavne probleme sredimo.

Pun Mesec u aprilu imaćemo priliku da konačno povatamo krajeve u našem životu i konačno primenimo neke promene u stvarnom životu. Usporite i dobro o svemu razmislite jer će nas ovaj pun Mesec ohrabriti da konačno primenimo neke promene na naše projekte i krenemo ka uspehu.

Ovaj pun Mesec uticaće na sve nas, ali će neki znaci osetiti uticaj malo više od ostalih.

Ovan

Pun Mesec u Vagi ima tendencije da baci svetlo na naše partnerske odnose i da utiče na prirodnu sposobnost ovog znaka da balansira i kontroliše intenzivne vibracije na ovom polju. Sve veze biće vam ugrožene kada na površinu isplivaju stvari iz prošlosti. Izbalansirajte emocije i energiju koju dajete drugima umesto da ste im u potpunosti posvećeni. Vaša osećanja su vrela, ali dišite duboko i setite se da je davanje i uzimanje srž svake zdrave veze.

Rak

Foto: Pixabay, Shutterstock

Promene su vas udarale sa svih strana, ali ovaj pun Mesec će vas inspirisati da preduzmete kontrolu nad vašom budućnosti i to veoma ozbiljno. Sada ćete doživeti velike promene koje će se manifestovati u novim vezama kako sa porodicom tako i sa prijateljima. Vreme je da pritisnete dugme za duhovni reset za sve oblasti vašeg života koje vas iscrpljuju umesto da vas podstiču na način na koji je to potrebno.

Vaga

Drugi pun Mesec u vašem znaku ove godine je veoma prosperitetan i osvetljava vašu sposobnost da ostanete prisebni i dosledni sebi radije nego da sebe vidite očima drugih kao što imate običaj da to radite. Menjate fokus na vas same, ako i na to kako vas drugi vide, a uz to dozvoljavate sebi da se poribližite osobi vaših snova. Vaša objektivnost je vaš dar, ali morate da se zagledat eduboko u sebe ne biste li postali osoba kakva trebate da budete. Dozvolite ovom Mesecu da zatvori jedno poglavlje i napravi prostora za drugo.

Jarac

Foto: Shutterstock

Pun Mesec u Vagi je veoma značajan za vas i možda ćete osetiti veći pritisak posebno na vaš profesionalni život, ali vaše logično razmišljanje pomoći će vam da se izborite sa haosom. Posao će vam doneti mnogo izazova, ali ćete uspeti da se izborite sa svime time što ćete ostati dosledni sebi i zauzećete se za vaše ciljeve. Pazite se da vam neko ne zarije nož u leđa kao i ogovaranja. Budite bolja osoba i držite se vašeg puta.

VIDEO: Ovo su tri najbogatija horoskopska znaka

(Telegraf.rs/bustle.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Astr.

    19. april 2019 | 08:36

    Jarcevi ne plasite se nikoga. Mogu samo da vas ogovaraju oni koji vam nisu do kolena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA