3 horoskopska znaka za koje će ovo biti nedelja iz snova

Nekome je tako malo potrebno za sreću

  • 2

Zvezde su se ove nedelje podesile tako da će nekome umnogome olakšati život. Evo kome se horoskop osmehnuo kada je u pitanju sledećih sedam dana.

Sunce je u Biku, retrogradni Saturn je u Jarcu i udružuje snagu sa Plutonom, planetom uživanja.

Evo na koga će ovakva konstalacija zvezda najbolje uticati.

Blizanci

Foto: Shutterstock

Najzad možete da udahnete vazduh punim plućima.

Blizanci, nabacite osmeh na lice. Dok god su Saturn i Pluton retrogradni u Jarcu i dok prolaze kroz vašu osmu kuću intime i transformacije, vi imate šansu da se odmorite od napornih i iscrpljujućih emocija u kojima ste duže vreme plivali i koje su vas prilično trovale. Dok mesec putuje kroz Ovna i vašu jedanaestu kuću prijateljstva, a ovo se odnosi baš na početak nedelje, ostevićete snažan uticaj na svoju okolinu, što ćete kasnije moći da iskoristite.

Kada bude mlad Mesec u Biku to će vam pomoći da završite neke stvari kako biste mogli da krenete krupnim koracima napred pravo u nova ostvarenja.

Lav

Foto: Shutterstock

Vi svuda i uvek pravite dobru atmosferu.

Lavovi, dosta je bilo govorenja o sebi u najcrnjem mogućem obliku. Saturn i Pluton su zvanično retrogradni i nalaze se u vašoj šestoj kući zdravlja i dnevne rutine, pa ćete se skoncenrtisati na sve one stvari koje biste mogli da popravite. Napokon ćete shvatiti šta je to što vas pokreće i što vam stvara dodatnu energiju i iskoristićete to da se rešite loših navika i svakodnevne rutine koja vas je već gušila. Dok je Mesec početkom nedelje u Ovnu imaćete dovoljno veliku inspiraciju koja može da pokrene svet.

Kada bude mlad Mesec u Biku imaćete priliku da dobro razmislite o tome šta želite od budućnostio i da se bacite na to.

Škorpija

Foto: Shutterstock

Izrazite se u punom svom sjaju.

Škorpije, trebalo bi da budete ponosni na sebe. Dok su Saturn i Pluton retrogradni i dok prolaze kroz vašu treću kuću komunikacije, interesovaće vas samo istina i to je jedino što ćete želeti da čujete i što ćete nuditi ljudima. Napokon ćete moći u potpunosti da se izrazite. Niko nije savršen, ali neće vas skromnost dovesti do trona. Retrogradni Jupiter u vašoj drugoj kući vrednosti i posedovanja će vam omogućiti da napokon uvidite koliko vredite.

Dok Mesec bude putovao kroz Ribe, Ovna i Bika približećete se svemu onome što vas inspiriše. Moći ćete sve što vam je do skoro bilo nezamislivo i izazvaćete pažnju i porodice i prijatelja jer su dugo čekali da vas vide u tom izdanju.

(Telegraf.rs / elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Astrolog

    29. april 2019 | 19:52

    Lavovi mora da shvate ko ih pokrece i ko im energiju i elan za zivot daje. I da u tom pravcu usmere sebe i svoj zivot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA