Odmor svakog dana

Koji je vaš omiljeni kutak u domu za odmor? Dnevna soba je svakako mesto okupljanja porodice, tu donosimo planove i odluke, ali se i odmaramo

  • 0

Vreme koje provedemo u odmaranju, zahteva udobnost svakog elementa u prostoriji, bilo da je to dnevna ili pak spavaća soba. Neka to vreme bude udobno i lepo.

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim komadom nameštaja, dizajneri enterijera Forma Ideale imaju za vas idealno rešenje kako da udobnost, ali i estetika budu imperativ u vašem domu.

Forma Ideale Foto: Promo

Kada je u pitanju opremanje dnevnog boravka, posebno se izdvojila ugaona garnitura BELONA koja će zbog svojih dimenzija biti pogodna za višečlane porodice, ali će se isto tako savršeno uklopiti i u najzahtevnije prostore zbog mogućnosti biranja ugla. TU su još i ugaone garniture PRESTON, ASTORIA, MONTANA, GALIJA LUX M  i ODIN.

Forma Ideale je na visini zadatka već godinama kada je u pitanju udobnost francuskih ležajeva vaših spavaćih soba, a ono što nova kolekcija sa ponosom predstavlja upravo je moderan dizajn koji prati svetske trendove, a posebno se ogleda u tapaciranom ramu i uzglavlju koji dodatno doprinose sveukupnom osećaju komfora i luksuza.

Forma Ideale Foto: Promo

Preporuka je definitivno francuski ležaj DAVID, ono što je novitet, osim tapacira, svakako je i elegantno uznožje kojim se cela nova kolekcija odlikuje.

Sledeći put kada budete razmišljali o opremanju vašeg idealnog kutka za odmor imajte na umu da je moguće imati lep, a pritom i udoban i kvalitetan nameštaj.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA