≫ 

3 horoskopska znaka za koje će ovo biti nedelja iz snova

Vreme napolju jeste promenljivo, ali nekima od vas će biti konstantno dobro

  • 0

Napokon je zavladao period Blizanaca, pa je došlo do promena u životima mnogih od vas. Ipak, ove nedelje će neki horoskopski znaci biti posebno nagrađeni od strane zvezda.

Sunce je u Blizancima i to će značiti da su svi znakovi otvoreni za promenu.

Merkur u Biku samo pomaže da se racionalnije razmišlja i da se energija pravilno usmerva.

Evo za koga će ova kombinacija biti više od dobitne.

Blizanci

Horoskop Foto: Pixabay, Shutterstock

Napokon, otkriate ko ste zapravi i prija vam to.

Sunce i Merkur su se ugnezdili u vašu prvu kuću ličnosti i vi se zapravo osećate kao da ste na vrhu sveta. Napokon se osećate usklađeni sami sa sobom i puni samopouzdanja. Spremni ste svima da pokažete od čega ste zapravo sazdani. Koristite ovu energiju kako biste našli snagu da se izborite sa onim što vam se već desilo, odnosno da to prevaziđete. Bolje bi bilo da je usmerite na ono što je sada i što vas tek čeka.

Mars, planeta moći, vlada vašom drugom kućom finansija. Ove nedelje Mars će napraviti sekstil sa Uranom što će za vas značiti da ste potpuno spremni za inovacije. Ovo se pre svega odnosi na dešavanja u vašoj dvanaestoj kući podsvesti. Napokon ćete moći da raspolažete novcem na pravi način, a to je za vas jako važno.

Vaga

Horoskop Foto: Pixabay, Shutterstock

Upustićete se u putovanje iz snova.

Vaše drugo ime je zapravo avantura, zbog toga je krajnje vreme da se pokrenete. Ne morate više da idete ustaljenim kolosekom na koji ste navikli, već se slobodno prebacite na drugi i ispitajte novu sredinu. Ukoliko niste u prilici da putujete, oplemenite svoj um novim informacijama koje vam do sada nisu bile važne. Obratite pažnju, Sunce i Merkur su ušli u vašu devetu kuću ekspanzije.

Mars će učiniti da vaša karijera procveta. Bićžete mnogo agresivniji u nametanju svoga znanja i nećete dopuštati drugima da preuzmu vaše zasluge. U sekstilu sa Uranom, ova planeta će vam doneti i transformaciju jer se nalaze u vašoj osmoj kući. Gledjte na ostvarenje vaših ciljeva kao na blagoslov i postarajte se da uložite dovoljno energije u sve to.

Vodolija

Horoskop Foto: Pixabay, Shutterstock

Zvezde se jednostavno vide u vašim očima.

Na svakodnevnom nivou ćete se osećati sve bolje i bolje i bićete daleko kreativniji nego pre. Videćete svet kroz oči pravog umetnika i to će vam zapravo šproširiti vidike. Dotaknite svoje unutrašnje dete i pobrinite se sami za sebe, jer vi to zapravo najbolje umete. Merkkur se nalazi u vašoj petoj kući uabave i zadovoljstva, pa bi trebalo to da iskoristite.

U poslednje vreme ste pod uticajem Marsa pa ste metodičniji i detaljniji u svemu što radite. Ta planeta se nalazi u vašoj šestoj kući zdravlja i posla, pa vam se stvari čine ozbiljnijima nego pre. Ipak, sreća vas prati što je dobro i trebalo bi da iskoristite ovaj period maksimalno jer možete da doživite samo prosperotet.

(Telegraf.rs / elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA