3 horoskopska znaka sa kojima je seks najbolji posle svađe

Vatra u svađi, vatra u krevetu!

  • 6

Ovan

Ne plaši se nikoga i ničega! Takav mu je horoskop. Reći će sve što mu je na pameti i povrh svega udariti šakom o sto, pa se ništa sa njim neće završiti glatko. S obzirom na to da je agresivne prirode, posle žestoke svađe želeće i da vam pokaže svoje argumente u krevetu zbog čega ćete imati najbolji seks ikada! Sa njim svađe dobijaju novo značenje!

Rak

Osećajni tip koji će posle doze neprijatnih emocija želeti da odete i pomirite se u krevetu. Tako on pravi balans - ako ste se svađali, morate malo i da se volite. Kada je nervozan vodi ljubav na najbolji mogući način, a nemojte se plašiti ni da ga zadirkujete, jer ćete tako samo otvoriti vrata ka uživanju.

Škorpija

Vređalica, sklon nesporazumima, pa zato ni svađe nisu retke! Ali, zato seks posle svađe sa njim rešava sve uvrede i nesporazume. Taman kada vas iscrpi i mislite da je gotovo, on i dalje neće zaboraviti da je ljut, pa će želeti još jednu turu seksa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    25. maj 2019 | 00:53

    Ja sam riba,verujte jednostavno vatra sam,izdrzljiv da je to van pameti.Mislim da nema mnogo veze sa znakom.

  • Rak

    24. maj 2019 | 20:05

    Istina volim poslije svađe divlji seks👌👌👌👌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA