Najskuplja prostitutka u Americi otkriva koliko novca tačno zarađuje i šta klijenti dobijaju kada je papreno plate (FOTO)

Ponosi se svojim poslom.

  • 4

Dvadesetsedmogodišnja Amerikanka, koja tvrdi da je najplaćenija seksualna radnica sa zaradom od milion dolara godišnje, podelila je detalje o svom poslu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alice Little (@thealicelittleofficial) on

 

Alis Litl, koja je odrasla u Nevadi počela je da radi kao seksualna radnica još 2016. godine s namerom da pomogne parovima da povrate intimnost.

- Ništa me nikada nije ispunjavalo kao rad u bordelu. Savršeno mi pristaje, rekla je u prvoj ispovesti za HuffPost u kojoj objašnjava kako je počela da radi u bordelu Moonlite Bunny Ranch.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alice Little (@thealicelittleofficial) on

 

Njen posao se zasniva na tome da koristi različite tehnike kojima pomaže ljudima da prevaziđu probleme u vezi, a u seksualnim avanturama često uživa i sa oba supružnika. Rad sa parovima pružio joj je uvid u njihove omiljene poze i najdublje seksualne fantazije.

Pre nego što je postala seksualna radnica isprobala je bezbroj zanimanja od konobarisanja do džokeja za konje. Ipak, najviše ju je mučilo da pronađe zanimanje koje se poklapa sa njenim osnovnim interesima - ljubavlju prema interakciji sa ljudima i strast prema poslu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alice Little (@thealicelittleofficial) on

 

Kada je shvatila da je seksualna industrija može zadovoljiti, Alis se uputila u licencirani bordel koji se nalazi na periferiji Karson Sitija u Nevadi.

Iako je planirala da se ovde zadrži samo par meseci ostala je godinama, a upravo je tu shvatila da je sapioseksualac, odnosno osoba koju privlači tuđa inteligencija.

- Kao sapioseksualac naučila sam da me privlači um i da uopšte ne gledam fizički izgled klijenata. Ne stidim se svoje seksualnosti, isprobavanja novih stvari ili poligamije. U stanju sam da uživam u nekoliko veza u isto vreme, rekla je.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alice Little (@thealicelittleofficial) on

 

Skreće pažnju i na stereotipe koji važe za radnike u seksualnoj industriji.

- Ja sam obrazovana i elokventna. Nemam nikakvu tragičnu priču. Imala sam opcije i izabrala sam da budem seksualna radnica. Da, namerno! Uprkos tome što je ovaj posao veoma stigmatizovan, ja ga volim jer sam do sada pomogla mnogim ljudima.

Dostupna je samo na zakazivanje, a neke od njenih usluga uključuju učenje klijenata raznim seksualnim tehnikama i podizanje samopouzdanja u seksu.

- Zakon Nevade smatra da je prostitucija po zakonu samo ako se oko aktivnosti i cene dogovorimo uživo. Bordel preuzima sva plaćanja i uzima 50 odsto za sve zakazane sastanke.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alice Little (@thealicelittleofficial) on

 

A lepo i zarađuje. Ako joj je verovati kaže da je prošle godine uspela da zaradi milion dolara, što je više od svih drugih seksualnih radnica u SAD. U tome joj je pomogao i plan koji je skrojila.

- Milion dolara podeljeno na 12 meseci znači da sam ispunila svoj cilj od 84 hiljade dolara mesečno. Ako svakog meseca imam klijenta koji će prespavati što je oko 20 hiljada dolara, onda vam je jasno da sam uspela. Tu su i 'žurke' za do petoro ljudi između 10 i 15 hiljada dolara. Dovoljno je samo da imam po jednog klijenta za svaki navedeni 'program' mesečno i ostale klijente od 5,000.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alice Little (@thealicelittleofficial) on

 

Smatra da Amerikanci imaju krizu intimnosti.

- Mislim da je za ljude u braku dolazak kod mene isto kao da idete kod automehaničara kad vam je potrebna popravka automobila. Obožavam da radim sa parovima zbog specijalne hemije koja već postoji među njima. To mi predstavlja izazov jer su mi poverili svoj odnos i žele da im pomognem da poprave svoju vezu.

Radi od 60 do 80 sati nedeljno, a u budućnosti sebe vidi kao predavača.

- Pišem članke o seksualnom obrazovanju, objavljujem kritike za seksualna pomagala, imam podkast i još mnogo toga. Ja sam profesionalac u svojoj industriji i ne volim kada pokušaju da me predstave drugačije, kako bi ismejali ono čime se bavim. To je veoma nekulturuno, zaključila je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sani

    25. maj 2019 | 06:33

    Kako je gadna

  • 53

    25. maj 2019 | 08:08

    Zali boze sto te majka rodila

  • Nenad

    25. maj 2019 | 05:30

    Ako imas imalo sliha i pricu ,a nisi grob,mozes sa 100-200$ da upoznas amerikanku 10 puta bolju i sa tim parama na veceri da je smuvas..tvoja je prvu noc ,ako one onda drugu 100%. Ne znam ko ovoj placa tolike pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA