Predavanje doktora Branimira Nestorovića: Misao kao pokretač svemira

Danas nam savremena nauka pruža dokaze da mislima utičemo na kvalitet svog života i zdravlje. Zato možemo reći da je misao pokretač svemira, u nama i oko nas. Od nje zavisi kako se osećamo, kakvo nam je zdravlje, kakvi su nam odnosi sa drugim ljudima

  • 0

U sredu, 5. jun 2019. godine u 19.30 časova, biće održano motivaciono predavanje poznatog srpskog pedijatra, doktora Branimira Nestorovića, i to upravo na temu „misao, kao pokretač svemira“. Reč je o još jednom u nizu motivacionih predavanja koje UŠĆE Shopping Center, treću godinu za redom, organizuje u saradnji sa Centrom za lični razvoj LEPO MI JE uz poruku “lepo mi je, jer tako želim”. Predavanje će se održati u Sali 10, bioskopa Cineplexx u Ušću, na čijoj blagajni se mogu i kupiti karte za isto.

Doktor Branimir Nestorović će nam, na svom predavanju, objasniti zašto je misao toliko važna i kako njihovim usmeravanjem možemo pozitivno uticati na zdravlje i okolnosti u svom životu. Pokazaće nam i zašto je došlo vreme da se nauka i medicina počnu baviti ne samo telom, već i dušom i u kakvoj su vezi moždane aktivnosti, naše ponašanje i svemir.

O PREDAVAČU

Doktor Branimir Nestorović je pedijatar, pulmolog i alergolog, profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i načelnik odeljanja pulmologije i alergologije Univerzitetske dečje klinike Tiršova u Beogradu.

Svojim bogatim dugogodišnjim znanjem i međunarodnim iskustvom nam pomaže da negujemo svoje zdravlje i razumemo istinsku prirodu čoveka. Njegov rad nadilazi okvire klasične medicine, jer posmatra dete i čoveka kao deo prirode i u svom radu kombinuje različite metode kako bi svojim pacijentima pomogao na najadekvatniji način.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA