≫ 

Majka je očistila masne fleke od ulja za automobil sa sinove trenerke i to uz pomoć tečnosti koju svi imamo u kući (FOTO)

Ovaj trik će vam mnogo olakšati život

  • 4

Jedna majka je podelila svoj trik na Facebook-u. Naime, ona je uspela da uz pomoć koka-kole očisti fleke sa sinove trenerke koja je bila umazana ni manje ni više nego uljem za automobil. Evo kako joj je to pošlo za rukom.

Verovatno ste čuli da je koka-kola dobra za čišćenje WC šolje, ali nema šanse da biste se usudili da je prospete po svojoj omiljenoj majici. Međutim, vreme je da razmislite ponovno.

Setite se samo one panike koju ste osetili kada vam je palo nešto masno na novu garderobu. Nizala su se pitanja - šta uraditi, ima li pomoći?

Na sreću, sada ima! Jedna dovitljiva majka je otkrila genijalnu metodu za spas omiljene odeće, čak i onda kada je toliko umrljana da mislite kako je možete baciti.

fleke, mrlje Printskrin: Facebook/Cleaning Hacks

Žena, poznata samo kao Kler, podelila je svoj trik u Facebook grupi “Cleaning Hacks” i ljudi prosto ne mogu da veruju da napitak koji svi vole razgrađuje fleke i masne mrlje kao da ih nikad nije ni bilo. Čarolija je u koka-koli.

- Moj sin je pomagao svome tati oko popravke automobila i zamastio je novu trenerku. Čitala sam o tome kako kola uklanja masne tragove na betonu i asfaltu, pa sam je odlučila da isprobam foru i na trenerci - napisala je korisnica Facebook-a u grupi posvećenoj čišćenju.

Majka je objasnila kako je napunila kantu sa dve boce koka-kole i u nju ubacila prljavu trenerku, koju je ostavila da se natopi tokom noći. Ujutro je trenerku izvadila iz kante i ubacila u veš mašinu.

fleke, mrlje Printskrin: Facebook/Cleaning Hacks

- Ispala je kao nova - otkrila je i pokazala impresivne fotografije pre i posle.

Naime, fosforna kiselina u gaziranim pićima pomaže da se razgrade čestice masnoće. Osim za uklanjanje fleka s odeće, kola može da se upotrebljava za čišćenje rđe i fuga na pločicama, a dobra je i pri uklanjanju neprijatnih mirisa.

(Telegraf.rs / mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    2. jun 2019 | 15:18

    Postovani srbi vidite cemu sluzi naj americko pice zvana koka kola osim sto otpusava klonju vadi i fleke vreme je da predjete na kvas

  • Mara

    2. jun 2019 | 14:43

    Odlicna reklama za kolu😂😂😂😂

  • J....

    2. jun 2019 | 16:44

    Sve je ok a da li se pitate sta radi organizmu?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA