≫ 

Evo koji je jedini način da izaberete pravi kupaći kostim za vašu građu tela

Na plaži jednostavno morate da izgledate savršeno

  • 0

Kada kupujete kupaći kostim trebalo bi da vodite računa o svojoj građi tela, jer različiti modeli ističu druge delove vaše figure. Evo koji je jedini pravi način da izaberete pravi kupaći za sebe.

Iako vam se čini da kupaćim kostimima možete da prikrijete malo toga, trebalo bi da znate kakav tačno da kupite, jer pravilno odabran model, boja i kroj stavljaju u prvi plan fizičke prednosti.

S druge strane, ako odaberete model koji vam ne odgovara, u prvi plan će da stavi sve vaše nedostatke.

Modni stručnjaci su dali nekoliko preporuka o tome koji modeli kupaćeg kostima najbolje pristaju određenoj građi tela. Pratite ih i tako ćete da uštedite vreme i istovremeno da odaberete onaj pravi.

Žene građe tela u obliku kruške

Ovakve dame karakterišu bokovi širi od ramena i vitkiji gornji deo tela. Zato u potrazi za savršenim kupaćim kostimom moraju da balansiraju s obzirom na proporcije i da nađu odgovarajuće modele za mudro prekrivanje donje polovine tela.

Plivanje, Bazen, Letovanje,Bikini, kupaći kostim, Krema za sunčanje, Losion, Sunčanje Kako da uklonite fleke od kreme za sunčanje? Foto-ilustracija: Profimedia

Izbegavajte kupaće kostime s debelim trakama u donjem delu, jer će taj višak materijala privlačiti pažnju na delove tela koje, zapravo, želite da sakrijete.

Istovremeno, gornji deo neka bude s istaknutim dekolteom, upečatljivih boja i uzoraka, jer ćete tako fokus staviti na njega.

Ako imate bujnije poprsje, gornji deo kupaćeg kostima trebalo bi da ima oblikovane korpe, podesive bretele i žice koje će grudima pružiti najbolju podršku.

Ako ne želite da fokus bude na gornjem delu tela, izbegavajte sjajne detalje ili volane. Pazite i da bretele budu što deblje, jer će tako i podrška grudima biti veća. Kad birate kupaći, neka to bude model s gornjim delom koji izgleda kao vaš svakodnevni grudnjak.

Žene sa malim grudima

Damama sa manjim grudima odgovara model bikinija sa manjom podrškom u gornjem delu. Poželjne su mašne, volani, ukrasni detalji i uzorci koji stvaraju vizuelno veće grudi.

Punjeni gornji delovi kupaćih kostima takođe će da stvore vizuelno bujniji dekolte, a takozvani banana topovi i oni koji podsećaju na modele sportskih kupaćih kostima s tankim bretelama posebno odgovaraju devojkama i ženama s manjim grudima.

bikini, kupaći kostim, letovanje, more, kupanje, devojka, devojke, plaža Foto: Pixabay

Atletska građa ženskog tela

Ako imate uske bokove, šira ramena i manje izražene obline, pripadate grupi žena atletske građe tela. Kako biste stvorili utisak bujnije figure, birajte modele kupaćih kostima sa manjom pokrivenošću, jer će oni stvoriti privid većih oblina.

Gornji i donji delovi kupaćeg s jačim volanima i ukrasnim detaljima daju ženstvenu notu atletskoj liniji tela i vizuelno bujniju figuru.

Jednodijelni kupaći kostimi sa prorezima na strateškim mestima stvoriće utisak neverovatnih oblina.

Donji delovi bikinija s vezanjem sa strane, na bokovima, osim što će se potpuno prilagoditi vašoj figuri, stvoriće utisak jače i bujnije zadnjice.

Žene sa građom tela u obliku jabuke

Ako vam je gornji deo tela naglašeniji, a prsa i struk veći od kukova i imate izražajniji stomak, tip ste građe u obliku jabuke.

Ako želite da učinite struk vizuelno tanjim, birajte jednodelne, ali i neke vrste dvodelnih kupaćih kostima koji će vam u tome pomoći.

(Telegraf.rs / radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA