≫ 

Znamo kako izgleda vaša kuhinja iz snova, a sada je možete imati u svom domu

Često je kuhinja mesto koje okuplja ukućane na jednom mestu

  • 4
kuhinja Foto: Promo

Uređivanje kuhinje je oduvek bilo tema za sebe. To je mesto u kojem žene, ali i muškarci provode veliki deo vremena pa planiranje enterijera iste zahteva posebno vreme i jedinstvene ideje.

Za početak treba da pronađete kuhinju po vašoj meri, koja će se uklopiti u enterijer vašeg doma, ali i pružiti funkcionalnost i prijatno korišćenje.

Brendovi Doimo cucine, L'ottocento i Poliform kitchen prižiće vam najrazličitija rešenja jer su dizanirane u skladu sa najraznovrsnijim životnim prostorima.

Od velike važnosti je od kakvih materijala su sačinjeni kuhinjski elementi i radne površine, a u prodavnici luksuznog nameštaja Artefacto pronaćićete kuhinje od najkvalitetnijeg materijala.

Doimo Cucine

kuhinja Foto: Promo

Za ovaj brend važi pravilo da rade kuhinje za sve: dizajnerske, savremene, elegantne, minimalističke, zaobljenje i strogih linija.

kuhinja Foto: Promo

Italijanski dizajn daje im taj sofisticirani i prefinjeni izgled, koji vašu kuhinju može da načini zaista jedinstvenim mestom.

Zanimljivo je da se ove kuhinje prave od recikliranog drveta.

L'ottocento

kuhinja Foto: Promo

Brend koji od kuhinje može da napravi elegantnu i romantičnu atmosferu. Spoj tadicije i inovativnih rešenja čini izgled ove kuhinje malim umetničkim delom.

kuhinja Foto: Promo

Spoj svetlog drveta i rustičnih materijala čine ovu kuhjinju neodoljivom.

Poliform

kuhinja Foto: Promo

Još jedan italjianski brend za modernu i trendi kuhinju koji teži da odgovori svakom zahtevu i želji kupca.

kuhinja Foto: Promo

Karakteriše ih izvrstan materijal i ekskluzivna završna obrada. Celokupan sistem napravljen je u Italiji od odabira kvaliteta materijala, preko pažnje koja se posvećuje svakom detalju do stalnog istraživanja pouzdanosti i bezbednosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    29. avgust 2019 | 10:41

    Napisi cenu pa da placem!

  • Mimi

    29. avgust 2019 | 09:22

    Sve je to krasno i divno, ali nema sto za razvlačenje kora za pitu. Izem ti kuhinju bez tog stola. Kuhinja za gledanje, a hranu naruči.

  • Dend

    29. avgust 2019 | 16:54

    Pa koliki bre stan treba da imam ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA