≫ 

3 horoskopska znaka kojima će septembar doneti novu ljubav: Zaljubićete se do ušiju!

Ove jeseni bićete na sedmom nebu

  • 6

Dok su neki horoskopski znakovi letos imali buran ljubavni život, drugi su pak, bili stprljivi i čekali. Međutim, ova 3 horoskopska znaka svoju ljubav pronaći će na jesen.

Bik

Leti vas nije interesovala ni crna mačka koja prelazi put, a kamoli ljubav. Međutim, dolazi jesen i na ljubav ćete naići onda kada se najmanje nadate. Bik će se zaljubiti naprasno, jako, a zvezde kažu da će strast biti obostrana.

Strelac

Neuspešni pokušaji veza ovog leta podsetiće Strelce da definitivno nisu dobri u odabiru partnera. E, zato će na jesen kada ćete konačno VI biti izabrani i nećete se previše pitati. A verujte nam da je to najbolji način da budete u dugoj vezi.

Ribe

Njegove muke letos se ne mogu ni opisati. Bili ste u vezi, raskinuli, patili, a sada je sve to prošlo i konačno ste spremni da sredite svoj život. I sve ćete to učiniti u nekom novom izdanju koje niko nikada pre nije video. Dosta je drame, spremni ste za novu ljubav!

VIDEO:  5 horoskopskih znakova koji se zaljubljuju u pogrešne osobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA