≫ 

Srbi plaćaju 3.000 dinara za ovu uslugu, koju obično na kraju zbog SRAMOTE urade sami

Da li i vi ovo radite?

  • 17

Svako ko pripada srednjoj klasi ukoliko želi sebi može da priušti nešto što se nekada smatralo luksuzom - ženu koja će vam čistiti kuću.

Iako neki smatraju da je to nepotrebno rasipanje novca za nešto što sami možete uraditi, pristupačna cena ovakve usluge je uglavnom razlog da oni koji baš ne vole da se bave sređivanjem kuće, plate da neko to odradi umesto njih.

Kako se ovaj trend poprilično proširio, mnoge porodice unajmljuju žene koje dolaze ili iz firmi sa čišćenje ili po preporuci, što je češći slučaj.

Međutim, s porastom ovakvih usluga, javio se još jedan mnogo smešniji trend - u pitanju je sređivanje stana pre nego što dođe žena da sredi stan.

Zašto?

Pa, mnoge porodice u Srbiji se stide "svinjca" koji će dočekati ženu zaduženu za čišćenje, pa se potrude da i za nju pripreme stan, kako ih ne bi bilo sramota.

Neki čak pišu o ovome na Fejsu i šale se na sopstveni račun koliko su zapostavili kuću da čak i zbog žene koja dolazi da je sredi, moraju malo da je pospreme.

Inače, ova usluga košta u proseku 3.000 dinara ako želite da vam čistačica sredi ceo stan, a ako želite i da vam nešto skuva ili otopi frižider, baci smeće, opere suđe, itd, moraćete dodatno da platite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn

    11. septembar 2019 | 13:59

    Mnogo mnogo bolje su nam kuce bile sredjene pre IPhone I iPad technike. Ja priznajem, ostali kako hoce. Social media je najveci krivac.

  • Jelena

    11. septembar 2019 | 14:15

    Mene nekad tako mrzi da je sredim, pa mi dodje da platim čišćenje. Onda mi bude žao da dam pare za to, pa sredim sama.

  • Pitanje

    11. septembar 2019 | 14:55

    Kako li toj zeni koja cisti tudje kuce. Mozda se cini da je neki para ali za oniliki rad nije .Postovati treba te zene .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA