Atmosfera u vašem domu najviše zavisi od rasvete, a na ovom mestu možete pronaći jedinstvenu ponudu

Da li ste znali da rasveta u vašem domu treba da bude jedna od najbitnijih stavki tokom renoviranja ili opremanja doma

  • 0
rasveta, artefacto Foto: Promo

Dobra i kvalitetna rasveta u stanu je jako važna jer vizuelno može da učini prostor većim i komotnijim, a utiče i na dobro raspoloženje. Mračni i slabo osvetljeni stanovi često deluju depresivno i tužno, a dobra rasveta unosi radost i topotu u prostorije vašeg doma.

Osvetljenje je kreator doživljaja vašeg životnog prostora i u zavisnosti od toga šta više volite možete stvoriti intimnu i romantičnu ili pak energičnu atmosferu.

Prejako svetlo, za recimo spavaću sobu, pak može da deluje napadno, pa je najbolje da se opredelite za kombinaciju izvora svetlosti, kao što su lusteri, lampe i plafonjere. Samo na ovaj način ćete dobiti željeno osvetljenje prilagođeno potrebama svake prostorije.

Ukoliko želite da svoj dom opremite kvalitetnom i modernom rasvetom veliki asortiman ponude vam nudi prodavnica Artefacto koja poseduje osvetljenje prestižnih italijanskih firmi kao što su: Flos, Artemide, Barovier&Tosso, Foscarini, Nemo, Brokis, Contardi, Italamp, Terzani, De Majo...

Flos

rasveta, artefacto Foto: Promo

Počeci ove firme zasnovali su se na ideji stvaranja predmeta, počevši od obične sijalice koja će promeniti način života kako za italijansko tako i za strano tržište. Flos je kombinacija umetnosti i tehnologije, a svojom proizvodnjom prevazilazi uobičajne konvencije. Osvetljenje ove firme namenjeno je svima onima koji žele avanturistički put bez povratka na staro stanje.

Flos osvetljava radna mesta, objekte namenjene zabavi, mesta masovnih okupljanja i prostorije vašeg doma.

Artemide

rasveta, artefacto Foto: Promo

Lampe ovog proizvođača se smatraju dizajnerskim ikonama savremenog društva. Izložene su u većini muzeja moderne umetnosti.

Artemide je oduvek sarađivao sa najpoznatijim međunarodnim dizajnerima i aktivno promoviše radionice sa školama dizajna kako bi pronašao najbolje mlade talente.

Barovier&Tosso

rasveta, artefacto Foto: Promo

Njihov stav je: Bolje raditi nešto jedinstveno i i sjajno što će večno da traje umesto nečega što će vas očarati samo tokom jedne sezone.

Kada budete videli njihov dizajn rasvete biće vam jasan lajt motiv kojim se vode.

Foscarini

rasveta, artefacto Foto: Promo

Oni vaše zamisli sprovode u realnost. Najpoznatiji su po ukrasnim lampama koje zavode i danju i noću, nevezano za to da li su uključene ili isključene, one iznenađuju i inspirišu.

35-godišnja saradnja kompanije sa međunarodnim dizajnerima i majstorstvo osvetljenja rezultirali su dugim spiskom ikona dizajna integrisanih u domaće i okruženje širom sveta. Jedna konstanta kroz njihovu istoriju bila je strogost i strast prema svakom projektu.

Nemo

rasveta, artefacto Foto: Promo

Oni su jedan od glavnih globalnih lidera u osvetljenju koje karakteriše inovativan i vrhunski dizajn. Osnovani su u Milanu 1993. godine, a danas predstavljaju jako ime kada je reč o dizajnerskoj rasveti.

Brokis

rasveta, artefacto Foto: Promo

Brokis kombinuje staklo sa drugim materijalima kao što su drvo i metal u smelim rasvetnim kompozicijama koje pomeraju granice savremenog dizajna. Poseduju moderna rasvetna tela, ukrasne predmete i jedinstvena rešenja za arhitekte i dizajnere enterijera.

Italamp

rasveta, artefacto Foto: Promo

Ekskluzivno vrhunsko osvetljenje, dizajnirano i proizvedeno u Italiji od 1975. godine. Vode se mišlju da je tradicija najvažnija za budućnost pa time odišu i njihova rasvetna tela.

Terzani

rasveta, artefacto Foto: Promo

Terzani je elegantan i sofisticiran, inovativan, ali ujedno i originalan. Terzani koristi najnoviju tehnologiju, ali uključuje i fine materijale koje tradicionalno ručno izrađuju lokalne zanatlije. Svaka lampa je predmet/skulptura za koju se misli da je potpuno integrisana u okruženje, šireći šarmantnu i očaravajuću igru svetlosti. Tako se stvara stalna interakcija između lampe i prostora oko nje.

(Telegraf.rs/PR/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA