≫ 

Domaćica slučajno otkrila najbolje sredstvo za čišćenje WC šolje - košta svega 200 dinara

Osim što skida fleke od urina, uklanja i neprijatne mirise iz toaleta

  • 2

Od svih kućnih poslova koje najviše mrzimo i uvek gledamo da što je moguće duže odložimo, čišćenje WC šolje je ubedljivo prvo na listi. Ali uz trik koji je otkrila jedna mama, ovaj nimalo prijatan posao završićete efikasno očas posla.

Britanka je podelila genijalan savet za uklanjanje fleka od urina sa WC šolje, a bez mučnog struganja i grebanja i što je najvažnije - bez udisanja neprijatnih mirisa.

"Caka" je u peni za brijanje! Ova Škotlađanka i mama dvojice dečaka podelila je na društvenim mrežama fotografiju WC šolje prekrivene ovom penom i napisala:

- Pena za brijanje savršeno uklanja neprijatan miris urina, a ja u kući imam dva dečaka koji nemaju strpljenja da obave nuždu do kraja, već se na pola mlaza već "pakuju" i žure da se vrate igricama.

wc solja pena za brijanje Foto: Facebook WC šolja namazana penom za brijanje Foto: Facebook

Narednih dana je sa pratiocima na društvenim mrežama podelila radost što se urin više nije osećao u toaletu, za šta je zaslužna obična pena za brijanje od 200 dinara.

Njen trik zapravo ima naučnu potporu. Iako se radi o pe za brijanje, ova pena je zapravo sapun koji sadrži nešto veći procenat kalijum-hidroksida koji se koristi u sredstvima za čišćenje cevi, što znači da se lako razlaže i idealan je za čišćenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cane

    5. oktobar 2019 | 23:15

    A zato meni lice blista. Od Kalijum hidroksida. Da pojacam dozu? Sta kazu hemicari?

  • Miki

    6. oktobar 2019 | 09:37

    Pena je skupa, proper je jeftiniji. A i bolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA