Koliko znate o snu vaše bebe?

Nove Pampers Active Baby pelene za vašu srećnu bebu

  • 0
Pampers

Foto: Promo/Pampers

Gledanje, slušanje, prvi osmeh, nesigurno stajanje, puženje, pokušaji hodanja, izgovor prvih reči – vaša beba otkriva svet oko sebe od prvog dana, neprestano uči nove stvari i raste svaki dan po malo. Zato nije ni čudo što im je potrebno mnogo sna!

Sigurni smo da je ponekad čak i vama teško da poverujete koliko se brzo sve događa! Vaše dete sva ta uzbudljiva iskustva obrađuje tokom noći. Zato je kvalitetan san važan za razvoj i oporavak vaše bebe. Fizički kontakt, nežni dodiri i mirno okruženje će pomoći bebi da se oseti sigurno i zaštićeno i da mirno zaspi. Vaša beba može da oseti vašu ljubav i tada se oseća bezbedno. Ugodna temperatura u sobi, rituali pred spavanje puni ljubavi i pelene dobrog kvaliteta mogu da pomognu vašem detetu da spava čitavu noć, bez prekida i skupi snagu za još jedan veseo dan, ispunjen srećom.

‘Bebama su potrebni rituali pred spavanje. Svaka porodica može da osmisli svoje lične rituale, kao što je pevanje uspavanki, slušanje određene muzike ili čitanje naglas. Najvažnije je da taj ritual koristite isključivo za uspavljivanje vaše bebe – jer u suprotnom neće imati efekta!’

Dr. Erler, stručnjak za san.

Postarajte se da se beba dobro naspava tokom noći. Bebe imaju drugačije potrebe za snom nego mi, odrasli. Da li ste znali da…

... odmorne bebe spavaju bolje nego premorene?

Kratko spavanje tokom dana može pomoći vašem detetu da bolje spava tokom noći.

... bebe ispuštaju neobične čudne zvuke dok tonu u san?

Nemojte se prepadati. Vaše malo čedo može mirnije da se uspava ukoliko ga nežno milujete.

... mnoge bebe spavaju bolje uz zvuke u pozadini?

Bebe se mogu opustiti i umiriti uz jednolične zvuke mašine za pranje veša i usisivača.

Želimo da se vaša beba dobro naspava tokom noći posle svih novih iskustava doživljenih tokom dana, a i da se vi opustite.

Svakodnevni život sa bebom je uzbudljiv i nekada može biti iscrpljujući. Zato je vrlo važno da se vi i vaše dete dobro odmorite tokom noći. Nove dvostruko ojačane sigurnosni otvori za noge bolje štite od propuštanja*, pružajući bebi priliku da provede do 12 sati u suvoj peleni, a porodici da provede mirne noći.

**U poređenju sa prethodnim Active Baby pelenama. Za veličine od 2 do 5+.

Ukoliko I vi, kao i mnoge mame širom sveta, volite da sve prvo probate na svojoj koži pre nego što date svojoj bebi, posetite Aksu ili Lilly drogerije gde ćete moći da testirate nove Pampers Active baby pelene. Takođe, pratite #feelitonyourskin na Instagramu, jer vas čekaju brojne zanimljivosti.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA