≫ 

Nameštaj koji s opravdanjem nosi oznaku "made in Italy" možete pronaći na ovom mestu

Ako želite da vam dom bude drugačiji od ostalih, da imate nameštaj koji je pre svega kvalitetan, ali i prefinjeno dizajniran, ovo je pravo mesto za vas

  • 1
artefacto, nameštaj Foto: Promo

Kada govorimo o nameštaju mnogima je najvažniji kvalitet i dizajn. Ukoliko ste u potrazi za jednostavnim rešenjem za opremanje vašeg životnog prostora veliku ponudu možete pronaći u Artefacto prodajnom salonu ekskluzivnog nameštaja, neospornog kvaliteta i prefinjenog dizajna.

Kao brednove na koje su posebno ponsni ističu sledeće dve kompanije.

B&B Italia

artefacto, nameštaj Foto: Promo

Ovu kompaniju karakterše snažna veza između internacionalnih dizajnera i kontinuiranog istraživanja, koje je oduvek bilo ključno za strategijsko razvijanje ove kompanije.

Svaki proizvod kao i njihovi elementi su unikatni i direktan su rezultat stalnog istraživanja, kreativnosti i kvaliteta koji čine srž ove kompanije.

artefacto, nameštaj Foto: Promo

Sve ovo je rezultiralo da je B&B Italia dobio veliki broj prestižnih nagrada, a najponosniji su na nagradu Compasso D'Oro koja predstavlja najprestižniju nagradu u Italiji na polju industrijskog dizajna.

Kompanija je trenutno prisutna s dve kolekcije nameštaja kao što su pomenuta B&B Italia i Maxalto.

artefacto, nameštaj Foto: Promo

Obe kolekcije sačinjava unikatan nameštaj sa posebnim identitetom, ali s dve različite filozofije. Odišu pravim balansom, unikatnim stilom i elegancijom koja je nepogrešiva.

B&B Italia, na koju je posebno ponosna prodavnica luksuznog namešataja Artefacto, poseduje širok spektar sadržaja, od kućnog nameštaja, do baštenskog kao i nameštaj namnjen opremanju kancelarija i javnih površina.

Maxalto

Ovaj brend opisuju jednom rečenicom: Jake crte koje kombinuju modernost i tradiciju.

artefacto, nameštaj Foto: Promo

Brend nameštaja koji odiše neverovatnim kvalitetom, skupocenim materijalima i neverovatnim detaljima. Ovaj nameštaj s opravdanjem nosi oznaku "made in Italy" s nepogrešivom bezvremenskom elegancijom.

artefacto, nameštaj Foto: Promo

Maxalto karakteriše pet kolekcija koje su zapravo povezane i dizajnirane su da se uklapaju. Njihov nameštaj je namenjen za entuzijaste koji su zagledani u tradiciju.

(Telegraf.rs/B.K./PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA