≫ 

Sinonim za kvalitet u Italiji: Nameštaj koji diktira trendove dostupan i u Srbiji

Možete ga pronaći u Artefacto prodajnom salonu ekskluzivnog nameštaja...

  • 2
flexform

Foto: promo

FLEXFORM predstavlja istorijski brend na tržištu nameštaja u Italiji, a sjaj vanvremenskih proizvoda ne prestaje da tinja ni uprkos modernim trendovima.

Stil brenda FLEXFORM uklapa nekoliko ključnih vrednosti koje ga čine vanvremenskim:

Koherentan dizajn vešto odoleva privlačnosti trendova koji dobijaju samo trenutni aplauz, ali ne i trajni konsenzus.

flexform

Foto: promo

Diskretne i uverljive kolekcije, nijansirane lepote, razoružavaju šarmom, trezvenim čistim linijama gde se estetska vrednost elegancije krije u činjenici da je manje više.

Savremeni dizajn koji nikada nije glasan i agresivan najbolji je dokaz ubedljive sile zvane "tišina", nabijene estetskim izrazom, proporcijama, dragocenim materijalima, takninama i finišima koji čine da svaka konfiguracija dnevnog boravka bude pravo emotivno blagostanje.

flexform

Foto: promo

I šta je to što ovaj brend ima što ga čini poželjnijim od same mode?

Umerenost, ali pre svega taktički vizuelni komfor i topli osećaj sigurnosti koji oseća svako ko se odmara na jednoj Flexform sofi.

Upravo zato, zadatak brenda FLEXFORM je da nastavi da ispunajva obećanje proizvodnjom visokog kvaliteta, svestan činjenice da dobar nameštaj i te kako doprinosi i kvalitetu života.

Udobnost koja zavodi

 

flexform

Foto: promo

Nova kolekcija "osvetljena" skladnom "morandi paletom" presvučena je platnenim, pamučnim i kašmirskim tkaninama u netralnim tonovima slonovače i peska, toplim nijansama sive, šampanja, kožom nijanse meda, duvana i golubije sive…

(T.T./Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA