Pravo vreme za malo luksuza

Praznična atmosfera – idealan tajming za luksuz

  • 0
Forma ideale Trpezarija Foto: Forma Ideale/Zoran Kovačević

Kupujemo, ukrašavamo, menjamo, opremamo jer želimo da u Novu godinu uđemo što spremniji i osveženi.

U svom tom ubrzanom krugu kretanja naših želja, mogućnosti, ideja uvek nam dobro dođu saveti pravih eksperata za uređenje prostora, poput dizajnera Forma Ideale.

Forma ideale spavaća soba Foto: Forma Ideale/Zoran Kovačević

Pravo je pitanje kako možemo sa malo kreativnosti da postignemo raskošan enterijer poput onih fenomenalnih stanova uređenih samo za fotografisanje.

Trendovi u ovoj sezoni ali u narednoj biće svakako u detaljima i malim trikovima koji će vam pomoći da postignete efekat luksuza, kako nam kažu iz Forma Ideale.

Krupni komadi nameštaja u dnevnom boravku poput lezaja DALI, jarkih boja i toplih tonova u kombinaciji sa srebrnim jastucima već započinju našu priču o luksuzu. Nastavljamo sa spavaćom sobom u kojoj dominira glomazno, tapacirano uzglavlje ili pak umetnička fotografija ili slika iznad kreveta. Možete se poigrati i sa zlatnim tapetama sa teksturom.

Forma ideale spavaća soba Foto: Forma Ideale/Zoran Kovačević

Kada je u pitanju uklapanje komoda i polica u vaš životni prostor , zavisno od senzibiliteta možete se opredeliti za komodu ADDA, gde dominira drvena tekstura sa metalnim ručicama, koju možete ukrasiti metalnim detaljima neobičnih oblika. Izlazak iz zone komfora pružiće vam polica ALANO R3 uz dobru kombinaciju dekoracije.

Isticanje teksture drveta moguće je i upotrebom luksuznih crnih tapeta sa sitnim metalik detaljima u kombinaciji sa TV policom FRIDA. U dom možete uneti i crne, metalne detalje poput saksija, činija, koji će se idealno slagati sa nogarima trpezarijske stolice NIKA, ali I klub stola GIZA.

Forma ideale spavaća soba Foto: Forma Ideale/Zoran Kovačević

Za šta god ste se opredelili, vaš novogodišnji mali luksuz je dočaran i užitak može da počne!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA