≫ 

5 najboljih novogodišnjih poklona za muškarce: Sa ovim predlozima nema greške!

Praznici su nam pred vratima, a sredina decembra je idealna za planiranje novogodišnjih poklona.

  • 12

Ako je u pitanju vaš bračni partner, onda je ovaj izbor veoma jednostavan. Međutim, ako ste i dalje u fazi upoznavanja i svakodnevno otkrivate nove stvari jedno o drugom, onda sa ovih 5 predloga za novogodišnji poklon ne možete pogrešiti.

1. Parfem

 

parfem, perfume. šminka, kozmetika, devojka, žena, nega, lepota

Foto-ilustracija: pixabay.com

Do sada ste sigurno imali prilike da vidite koja je njegova omiljena aroma, a možda je baš to ono što vam je najveći afrodizijak na njemu. Pa, šta će ga više obradovati (a i vas) od još jedne bočiće zahvaljujući kojoj će zagarantovano dobro mirisati i u narednim mesecima?

2. Sezonska karta

 

Momci gledaju televizor, televizija, sport, fudbal, Muškarci, Navijanje, Utakmica, Gledaju utakmicu, Gledanje utakmice, Fudbal,

Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image

Šta si u horoskopu i za koga navijaš? Ovo ste ga sigurno pitali već na prvom dejtu, pa kupovina sezonske karte za njegov omiljeni klub je nepogrešivo dobar poklon koji mu pokazuje koliko ga podržavate u njegovim interesovanjima. Fudbal je ipak najvažnija sporedna stvar na svetu.

3. Manžetne

 

lobell manžetne

foto: lobell.rs

Ako je vaš muškarac čovek od stila onda toplo preporučujemo Lobell manžetne koje se čuvaju za ceo život. Unikatni detaliji za muškarce i njihove košulje. Pogodne za dragu osobu, tatu, brata, druga, Lobell dugmići za manžetne su idealan i originalan poklon da se ukrasi muška košulja, pa sa ovakvim novogodišnjim poklonom nema greške.

4. Odeća

 

muska moda, businessman Košulja, garderoba, odeća, shirt man, biznismen, muška moda, košulja, košulje, muškarac

Foto: pixabay.com

Iako je kupovina odeće uglavnom nezahvalna, srećom današnji lanci imaju mogućnost kupovine vaučera, pa tako za praznike možete u pratnji svog muškarca odabrati veličinu, ali i odevni komad koju mu je najviše potreban ili mu se dopada.

5. Knjiga

 

Police sa knjigama

Foto: Facebook/Loganberry Books

Ako je knjiški moljac i smatra da su definicija praznika topla atmosfera doma i sjajna knjiga, onda ni ovde ne možete pogrešiti. Ukoliko niste sigurni da li ćete pogoditi knjigu i žanr, takođe mogućnost kupovine vaučera predstavlja sjajan poklon.

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apsolutno ne

    10. decembar 2019 | 13:27

    A za dame, recimo: 1. Dijamantske minđuše 2. Bunda od činčile 3. Putovanje na Bali 4. Nov auto 5. Dve nedelje na francuskim Alpima za nju i njene 3 fantastične drugarice.

  • Baa

    10. decembar 2019 | 13:35

    Mandzetne😂😂😂

  • Marko cg primorje

    10. decembar 2019 | 13:30

    Knjiga i zagrljaj dosta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA