≫ 

Niko ne podnosi kad se ovo desi: Jednostavan trik da uklonite zapetljane vlasi iz četke usisivača

Kako ih izvaditi, a da to ne uključuje nož ili neki drugi predmet kojim se možemo povrediti...

  • 0
usisivač usisavanje foto: pixabay.com

Ako u vašoj porodici neko ima dugu kosu, onda vam je poznata ona patnja nakon usisavanja tepiha - gomila nataloženih zapetljanih vlasi u četki usisavača. Kako ih izvaditi, a da to ne uključuje nož ili neki drugi predmet kojim se možete povrediti?

Ovaj trik vam može olakšati život. Iako na tržištu postoje specijalno dizajnirani alati za uklanjanje dlaka iz usisavača, oni su često skupi, pa sa Instagram profila Mrs D’s Cleaning Reviews kažu da krojačka igla to radi bolje.

Jeftina igla koju krojači koriste za uklanjanje šavova na tkanini rešava problem zapetljanih vlasi u četki usisavača. Sa ovog kanala navode da nipošto ne sečete vlasi nožem ili makazama jer, ne samo da možete da se povredite, već možete i da oštetite četku.

Sve što treba da uradite je da prođete ovom iglom kroz nakupljene vlasi i potom kosu jednostavno iščupate iz četke. Vaš bi usisavač nakon ovoga trebalo da izgleda "kao nov", kažu sa kanala.

(Telegraf.rs/Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA