Prikupila milion dolara za pomoć Australiji prodavajući svoje nage fotke, sada se bori za Portoriko

Američka influenserka Kajlen Vard je postala planetarno poznata nakon što je rešila da donira preko 10 dolara za pomoć žrtvama požara

  • 0
Influenserka Australija Foto: Twitter/THE NAKED PHILANTHROPIST

Manekenka Kajlen Vard, koja sebe predstavlja kao dobrotvora, nedavno je sprovela veoma neobičnu akciju: na internetu je ponudila svoje nage fotografije za 10 dolara, te svako ko je bio spreman da donira novac mogao je da uživa u njenim golišavim slikama.

Nakon veoma uspešne akcije, u okviru koje je prikupila čak milion dolara za pomoć žrtvama u Australiji, influenserka je rešila da ode korak dalje i da pokrene još jednu zanimljivu kampanju na svom Tviter nalogu.

Tako je ponovo stala golišava ispred kamere, a potom fotografije ponudila svojim Instagram pratiocima po istoj ceni u iznosu od 10 dolara. Na taj način planira da skupi značajan budžet i pomogne Portoriku, ostrvu koji je pre desetak dana pogodila serija zemljotresa zbog čega je čak bilo proglašeno vanredno stanje.

Influenserka je i ranije prodavala svoje fotografije kako bi prikupila novac u humanitarne svrhe. Zato je na svom Tviter nalogu i Instagram storiju izjavila da se nada da će i ovaj put njeni redovni kupci pomoći, jer je u pitanju zaista bitan razlog.

Zanimljivo je da 20-godišnja manekenka ima svoje asistente koji biraju humanitarna udruženja ili zemlje kojima je pomoć najpotrebnija. Ovaj uigran tim se potom "baca" na posao, tako da Kajlen prvo putem društvenih mreža obaveštava svoje pratioce da će prodavati golišave fotografije svakom ko donira 10 dolara i više. Potom prati reakcije ljudi i priprema slike za slanje...

Ali, da bi kupac dobio fotografiju, svaki donor mora da pošalje dokaz da je obavio plaćanje.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA