≫ 

Rozi Hantington Vitli ima savršenu liniju, a sve zahvaljujući neobičnoj satnici u ishrani

Jedna od najuspešnijih modela današnjice, manekenka Rosi Hantington Vitli otkrila je tajnu svoje besprekorne linije koja se nije promenila ni nakon što je postala majka

  • 2
Britain Fashion Awards

Foto: Tanjug/AP

Rozi Hantington Vitli je sa svojim partnerom, glumcem Džejsonom Statamom pre dve i po godine dobila sina. Nakon porođaja brzinski je vratila liniju u prvobitno stanje, a sada je otkrila i na koji način je to učinila.

Rozi ima jednu neobičnu naviku u ishrani, za koju tvrdi da je ključ za savršen izgled.

Manekneka ne jede ništa nakon 16h časova, a u intervjuu za The Sunday Times Style kaže da se kune u ovakav način ishrane.

U 8 ujutru počinje njena ishrana kada popije šolju čaja i ovesenog mleka.

- Pokušavam da završim sa celokupnom dnevnom ishranom do 16 ili 18 časova i tako dam svom organizmu vremena da svu unetu hranu prevari na prvilan način - kaže Rozi.

Rosie Huntington Whiteley

Foto: Profimedia/Mega

Ovakav vid ishrane može da se sprovodi po principu 14, 16 ili 18 sati dnevno bez unošenja hrane, dok ostatak sati jedete normalno. Na taj način terate telo da sagoreva masne naslage jer nema energije od hrane koju unosite u digestivni sistem.

Ipak, Rozi kaže kako ne dozvoljava da joj ovakav način ishrane narušava društveni život pa ga modifikuje prema planovima koje ima za taj dan.

- Naravno, ako izlazim na večeru satnicu pomeram unapred. Vrlo sam fleksibilna. Morate da živite - zaključila je ona.

Rozi Hantington Vajtli

Foto: AP/Tanjug

Pored ove ishrane Rozi prati striktan fitnes režim, svakoga dana vežba jogu, pilates ili kardio trening.

- Uvek sam u pokretu, moja majka je bila instruktorka aerobika i uvek nas je ohrabrivala da budemo aktivni - otkrila je ona i dodala kako je nevezano zbog svoje profesije, veliki ljubitelj vežbanja, a aktivnost koju bira tokom dana zavisi samo od njenog raspoloženja.

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA