Kako da popravite rajsferšlus u samo jednoj sekundi: Ovo rešenje je pogledalo šest miliona ljudi!

Trik koji vredi znati

  • 0
Popravljanje rajsferšlusa Printskrin Twitter / engineeringvids

Pokvareni rajsferšlus na omiljenoj garderobi u sekundi može da nas iznervira i negativno se odrazi na raspoloženje. To je jedan od najčešćih problema sa garderobom koji može da bude frustrirajući, a pored toga zahteva odlazak kod šnajdera, što predstavlja nezamarljiv udarac na kućni budžet.

Međutim, mi vam donosimo trik da kod kuće sami rešite ovaj problem u sekundi, a sve što vam je potrebno je viljuška. U viralnom videu koji se proširio Tviterom prikazan je celokupan postupak koji zahteva samo malo veštine i strpljenja.

Prvo postavite patent zatvarač na središnji deo viljuške, a zatim tekstilnu traku, tj. plastične zupce koji se nalaze na njoj, provucite kroz patent. Trudite se da prstima što čvršće spojite zupce i patent, a zatim ga lagano povucite prema gore. U sekundi će vaš razdvojeni rajsferšlus biti ponovo kao nov!

Video koji je mnogima rešio muke pogledalo je više od šest miliona ljudi. Ispod objave su se ređali komentari oduševljenih korisnika Tvitera koji su poručili da ovaj trik zaista funkcioniše.

- Da sam znao ovaj trik ranije moji omiljeni duksevi ne bi bili u kanti - napisao je jedan korisnik.

- Ceo život sam čekao ovo - dodao je drugi.

Kako vam se čini ovaj trik? Isprobajte ga, pa nam u komentarima napišite svoje utiske.

(K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA