≫ 

Idealno rešenje za prolećno opremanje stana

Imate li i vi traume od 80ih i 90ih kada su bili popularni glomazni plakari od poda do plafona, koji su čuvali sve potrebno i nepotrebno, a zauzimali trećinu stana i gušili prostor

  • 0
Forma ideale Foto: Zoran Kovačević

Dizajneri Forma Ideale imaju savršene savete za lečenje enterijernih trauma koje će vam izlečiti dnevnu sobu.

Prvo, umesto babinog regala postavite regal SIENNA koji ima dovoljno prostora za sve što vam je potrebno jer je projektovan da pruži dovoljno prostora a ne zauzima previše mesta. Takođe, njegov moderni dizajn i nenametljiva boja sivog hrasta idealno se uklapa u svaki prostor. Uz njega ćete imati utisak da ste oplemenili vašu dnevnu sobu i dobili dodatni prostor za uživanje nakon užurbanog dana.

Forma ideale Foto: Zoran Kovačević

Savršen partner za uživanje biće vam fotelja NEW YORK koja pruža apsolutni komfor uz sjajan dizajn koji upotpunjuje vađu dnevnu sobu. Takože ova fotelja može biti vaše utočište sa vreme posvećeno sebi, jer se u njoj možete odmoriti „kao čovek“, gledati film, čitati knjigu, pa čak i utonuti u popodnevnu dremku nedeljom.

Forma ideale Foto: Zoran Kovačević

Kako bi vam omiljeni napitak uvek bio pri ruci, uklopite u vašu dnevnu sobu KLUB STOLU М21 koji svojim savršenim dizajnom prijanja uz svaki dnevnu sobu, bez zauzimanja previše mesta, a sa druge strane pruža vam funkcionalnost jer je lak za prenošenje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA