≫ 

Ubila ga nostalgija za bakinom kuhinjom, pa od čokolade napravio nešto što je najviše volela

Za poslasticu je koristio nekoliko vrsta čokolade i mnogo orašastih plodova

  • 0

Amauri Gišon je proslavljeni poslastičar koji trenutno živi i radi u Las Vegasu. Kako je ugostiteljski posao stao, on se sve više posvećuje svojoj velikoj strasti - spremanju slatkiša na društvenim mrežama.

U opisu ovog videa naveo je kako se setio bake i predmeta iz kuhinje koji je ona stalno koristila. Zato je odlučio da napravi taj predmet od onoga što svako od nas ima u ovom trenutku u kući.

Pomešao je nekoliko vrsta čokolade sa orašastim plodovima, a sigurno da kafa daje poseban ukus čokoladnom mlinu za kafu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA