≫ 

6 drevnih rituala za čišćenje negativne energije u kući: Evo šta je potrebno da uradite i prodišete!

Šest sjajnih načina da izbacite negativnu energiju iz svog doma

  • 1
Kuća Foto: Pixabay

Svet je pun pozitivne kao i negativne energije, a važno je da naučimo sami kako da ne postanemo primalac i prenosilac loših misli i emocija. 

To znači da moramo da izbegavamo ljubomoru, kritikovanje drugih, svadljivost, proždrljivost, latargiju i još mnogo toga.

U nastavku vam otkrivamo nekoliko znakova koji ukazuju da negativna energija kruži oko vas:

Hronični zdravstveni problem člana porodice kome možda ne pomaže lečenje. Postoje slučajevi da nismo u mogućnosti da pronađemo rešenje za bolest člana porodice.

Posao ili dobre prilike odjednom se "zaglave" ili propadnu u poslednjoj fazi.

Dekor Foto: Pixabay

Uspeh se čini dalekim, a željeni rezultati se ne ostvaruju.

Stalno se osećate letargično i nemate fokus ili volju da bilo šta preduzmete uprkos mnoštvu prilika koje vam se javljaju na putu.

Neudobno vam je da boravite ili radite u takvim prostorijama.

Dekor Foto: Pixabay

Konstantno imate negativne misli.

Svađa u porodici ili uzmeđu članova tima na poslu koje se konstantno ponavljaju.

Nelogična dešavanja u kući (koja mogu biti rezultat postojanja određenih negativnih natprirodnih sila ili primenjene neke vrste crne magije)

Kuća Foto: Pixabay

Negativnu energiju je lako osetiti, a postoje načini i metode za njeno iskorenjivanje  iz kuće ili poslovnih kancelarija pomoću jednostavnih metoda.

Mi vam u nastavku predstavljamo neke od najpopularnijih metoda za čišćenje negativne energije.

1. Neka ulaz kuće bude čist! Ovaj savet ne samo da pomaže da se zaštite od negativne energije, već i da ostavite dobar prvi utisak na vaše goste. Takođe možete dodati biljke na ulazu u svoju kuću kako bi izgledala privlačnije. Neophodno je da vaša kuća bude uredna i spolja. Zbog toga morate redovno čistiti ulaz u svoju kuću.

2. Za brisanje kvaka i prozora na vratima treba koristiti sredstvo koje se sastoji od kombinacije vode sa limunovim sokom, soli i belog sirćeta. Posle toga na sve ulaze sipajte morsku so i preko prebacite otirač kako biste sprečili ulazak negativne energije u prostorije.

Otirač Foto: Pexels/ Kelly Lacy

3. Kada brišete pod, u vodu treba da dodate prstohvat morske soli. Tako ćete uništiti negativnu energiju kuće ili mesta na kome radite.

4. So se može koristiti i u poslovne svrhe, odnosno za povećanje prodaje. Stavite malo soli u crvenu krpu i okačite je u prodavnici ili kancelariji. Tako ćete zaštititi prodavnice i preduzeća od zlih očiju, a primetićete i da se postepeno povećavava profit.

Fotelja Foto: Pixabay/Ilustracija

5. Negativna energija iz kupatila i toaleta takođe se može ukloniti pomoću jednostavnog koraka. Dovoljno je samo da čašu napunjenu solju držite u toaletu i kupatilu.

6. Ako su odnosi između muža i žene poremećeni iz nekog razloga, bilo da je reč o nekoj vrsti sukoba ili mentalnih poremećaja, onda će vam pomoći kamena so koju treba da postavite u jedan ugao kreveta. Zameniti so nakon nekoliko meseci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alal vera alal vera

    17. septembar 2020 | 15:20

    ko je pravoslavne vere taj zapali svecu kandilo i tamjan u kadionici i sa kadionicom prodje po celoj kuci.to je nas ritual a i veoma je drevan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA