≫ 

Rešila nam muke! Žena podelila jednostavan recept pomoću kojeg pločice u kupatilu doslovno blistaju

Sve što vam je potrebno su soda bikarbona i izbeljivač

  • 1
Skidanje kamenca s pločica

foto: Facebook/Mums Who Clean

Jedna majka je na poznatoj Facebook grupi "Mums Who Clean" postala svetski popularna kada je podelila fotografiju i recept za savršeno uklanjanje prljavštine iz kupatila.

- Mame, otkrila sam kako da se rešimo problema koji nas muči. Potrebno je samo nekoliko minuta i malo truda. Ne mogu da verujem svojim očima - napisala je.

Naime, ona je otkrila i "tajni" recept te objasnila da meša sodu bikarbonu i izbeljivač. Iako nije opasno mešati ova dva proizvoda, izbeljivač nikako ne treba kombinovati sa drugim hemijskim preparatima iz zdravstvenih razloga.

- Mešala sam dok nisam dobila pastu. Nanela sam smesu na problematična područja i iskoristila staru četkicu za zube. Nije nigde zapinjalo, laganim pokretima je kamenac spadao - objasnila je.

Nije ni čudo što ovaj magični recept za čićenje kupatila ima hiljade i hiljade lajkova i komentara, a mnoge majke su je nazvale "genijem".

Video: Kako održavati kuhinju čistu u doba korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    24. septembar 2020 | 12:28

    Bih zovnuo ovu gospodju samo da mi pokaže kako je tako sredila platio bih plus ručak pivo kafa i ko zna šta još 👍👍👍😃😃😃😃😃!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA